viernes, 9 de mayo de 2008

UN "GAVILAN" S'INCORPORA A LA SERIE "FISICA Y QUIMICA"

Michel Brown ("Pasión de Gavilanes", "Madre luna") s'incorporarà a la sèrie juvenil d'Antena 3 "Física o Química" en la seua segona temporada que la cadena llançarà al setembre.

L'actor argentí ve a cobrir la baixa de Michel Gurfi, que interpretava al professor de gimnàstica, després del seu fitxatge per la sèrie "Los Serrano" de Telecinco.

Segons informa Antena 3, Brown s'incorporarà a la gravació al juny per a interpretar a Miguel Belaza, el nou professor d'història del Col·legi Zurbarán.

El paper que interpretarà Brown és el d'un professor jove, segur de si mateix i molt exigent amb els seus alumnes. Estos, al principi, l'odiaran, però a poc a poc començaran a caure rendits als seus peus ja que sap com estimular-los i traure el millor d'ells. La seua gran passió és el teatre i es farà càrrec del taller de teatre del col·legi.

Des que la seua dona va morir, Miguel no ha pogut obrir el seu cor a ningú, encara que açò no li impedix tindre relacions esporàdiques que no li omplin ja que continua trobant a faltar a la seua esposa i cap dona està a la seua altura.

Miguel viurà a casa de Irene i Blanca i açò serà una font de conflicte durant tota esta segona temporada ja que les dos amigues acabaran enfrontades per l'amor d'algú que seguix enamorat del seu passat.

La incorporació de Michel Brown a la producció de Ida y Vuelta suposa la tornada de l'actor a Antena 3, cadena que el va popularitzar a Espanya pel seu paper en "Pasión de Gavilanes" en la temporada 2005/06.

Més tard va conduir el dating xou "Estoy por ti", en relleu de Anabel Alonso, i esta passada tardor l'hem vist en el serial "Madre Luna" que Antena 3 va emetre en les seues sobretaules.

Més de tres milions de seguidors en la seua primera temporada

"Física o Química" va estrenar la seua primera temporada el passat 4 de febrer i va concloure amb una audiència que va superar els tres milions d'espectadors (3.188.000) i el 18,1% de quota de pantalla de mitjana.

Des del passat 19 de març, la sèrie compta amb una revista oficial que va eixir a la venda amb una tirada inicial de 120.000 exemplars.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele