jueves, 29 de mayo de 2008

ANTENA 3 EMITIRA LA PROXIMA TEMPORADA DE "LOS SIMPSON"

Antena 3 té previst llançar este estiu, en prime time, els nous capítols de la dihuitena temporada de 'Los Simpson'. La cadena ja va emetre alguns dels primers episodis a finals de 2007.

La cadena de Planeta té previst llançar els nous capítols de la família animada més coneguda de la televisió a partir del mes de juliol. Seguint la política de temporades passades, les noves entregues ocuparan la franja del access prime time del cap de setmana.

Antena 3 va llançar la temporada 18 el diumenge 23 de setembre del passat any, no obstant això, a les poques setmanes va optar per recuperar episodis ja emesos. El primer episodi el títol original del qual és 'HABF15 The Mook, the Chef, the Wife, and Her Homer' va ser traduït com 'El cocinero, el bribón, la mujer y su Homer'.

En Nit de Nadal Antena 3 va tornar a obsequiar els seguidors de 'Los Simpson' amb un capítol inèdit. Es va tractar de l'episodi nadalenc de la temporada 18 el codi de producció i títol original del qual és JABF01 "Kill Gil, Volumes I & II" i que per a la seua estrena a Espanya es va mantindre com "Kill Gil, Volúmenes 1 y 2?.

En l'episodi "Kill Gil, Volúmenes 1 y 2", la família acull el pobre Gil en sa casa durant el Nadal però la seua estada s'allarga per massa temps i Marge no és capaç de tirar-lo de casa.

La temporada 18 compta amb un total de 22 capítols que van ser produïts durant 2006 i 2007.

La temporada compta amb nombrosos cameos d'estreles invitades com: Metallica, Joe Pantoliano, Michael Imperioli, Joe Mantegna, The White Stripes, Fran Drescher, Dr. Phil McGraw, Richard Lewis, Kiefer Sutherland, Mandy Moore, Tom Wolfe, Gore Vidal, Michael Chabon, Jonathan Franzen, Mary Lynn Rajskub, Natalie Portman, Hugh Jackman, Jon Lovitz, Betty White, Harry Hamlin i Eric Idle.

L'inici de temporada als Estats Units va congregar a 11,5 milions d'espectadors el 10 de setembre del 2007. El primer episodi de la dihuitena temporada va superar els 11,1 milions que va marcar la temporada 17.

Adéu a la tradició
Per segona vegada en la seua història, la temporada donarà inici sense el tradicional capítol de "La casa del horror" (Treehouse of Horror XVII), que no arribarà fins a l'episodi 4. Segons pareix la mala sort que el número 17 implica en el joc va portar als creadors de 'Los Simpson' a trencar la passada temporada amb esta llarga tradició. En este inici de temporada -18- no hi haurà tampoc capítol especial d'Halloween.

Els últims premis rebuts
La sèrie animada més groga de la xicoteta pantalla continua rebent guardons. El passat mes de febrer es van donar a conéixer els guanyadors dels premis Annie 2007, es tracta del major guardó que existix per a premiar a les produccions d'animació realitzades al llarg de l'any. 'Los Simpson' acudia a la cita amb sis nominacions, quatre d'elles per la pel·lícula i altres dos per la sèrie.

"Los Simpson: la película" optava a premi en les categories de pel·lícula, direcció, guió i actuació (per Julie Kavner), no obstant això, se'n va anar amb les mans buides. Tots estos premis van ser per a la taquillera "Ratatouille".

En canvi, la sèrie tenia dos nominacions i es va emportar les dos. Un premi va ser en la categoria de Millor guió de producció animada per a televisió amb l'episodi "24 Minutes", escrit per Ian Maxtone-Graham i Billy Kimball. I l'altre premi va ser en la categoria de Millor música de producció animada per a televisió per l'episodi "Yokel Chords" con música de Alf Clausen i lletres de Michael Price.

A més, en els Writers Guild Awards, que concedix el Gremi de Guionistes d'Amèrica, 'Los Simpson' comptava amb quatre de les sis nominacions que componen la categoria d'Animació per a televisió pels guions de quatre episodis de les temporades 18 i 19. Finalment, l'episodi que es va emportar el premi va ser "Kill Gil, Volúmenes 1 y 2?, escrit per Jeff Westbrook i que a Espanya vam tindre ocasió de veure el passat nadal.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele