lunes, 26 de mayo de 2008

GLOBOMEDIA PREPARA PER A TVE UNA SERIE D'AVENTURES

La productora Globomedia prepara per a TVE una nova ficció, "Águila roja", protagonitzada per un heroi clàssic i ambientada en l'Espanya del segle XVII, segons va avançar el productor executiu Daniel Écija en el nové Festival de TV de Islantilla, que va començar el passat 24 de maig i es prolongarà fins al 3 de juny.

Écija va acudir per a arreplegar el "Camaleón de Honor" que els organitzadors han concedit a la productora de Emilio Aragón per la seua important contribució a l'auge de les sèries espanyoles.

La nova sèrie de TVE contarà la història d'un home normal a què canvia una tragèdia personal. És llavors quan decidix passar a l'acció i venjar-se dels culpables de la seua desgràcia.

La nova producció "s'ambientarà en el segle XVII espanyol", va explicar Écija, que va afegir que es tracta de la primera sèrie "d'acció i aventures de Globomedia, que té com a consigna "no repetir models". "No creem per a res en la televisió clònica", va apuntar el directiu. Respecte al tancament de Los Serrano, va dir que "cal anar-se'n un minut abans que s'avorrisquen els espectadors".

Per a saber quina és la seua trama i qui serà l'actor convertit en heroi encara caldrà esperar. La productora està realitzant ja els càsting de la ficció que té com a productors executius a Juan Carlos Cueto i Ernesto Pozuelo.

El "Camaleón de Honor" és el primer premi que rep esta productora com a tal (té molts altres per produccions concretes), de mans del reputat director de càsting Luis San Narciso.

A més, han acudit diversos actors de sèries creades per Globomedia, com Alejo Saura ("Los Serrano"), Blanca Suárez ("El Internado") i Carlos Santos ("Los hombres de Paco").

Miguel Ángel Silvestre rep el "Cameleón de Honor"

En la secció oficial concursaran 11 telefilms i 29 sèries. Entre elles cal mencionar Desaparecida (TVE-1), Cuestión de sexo (Cuatro), La familia Mata (Antena 3) o Yo soy Bea (Tele 5 ). En esta edició, el "Camaleón de honor" ha anat a parar a Miguel Ángel Silvestre, el popular Duque de "Sin tetas no hay paraíso" (Tele 5).

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele