jueves, 22 de mayo de 2008

LA NOVA TEMPORADA DE "LOS SIMPSON" EN L'AIRE PER LA FALTA D'UN ACORD AMB ELS DOBLADORS

La producció de la nova temporada de 'Los Simpson' porta uns quants mesos paralitzada per falta d'acord amb els actors que doblen als personatges de la sèrie.

En contra del que poguera paréixer, no és un assumpte menor, ja que els dobladors dels personatges principals cobren més que la majoria d'actors de series de Hollywood. Dan Castellaneta (Homer), Julie Kavner (Marge), Nancy Cartwright (Bart), Yeardley Smith (Lisa), Hank Azaria (Moe) i Harry Shearer (Mr. Burns) reben al voltant de 360.000 dòlars per capítol, i demanen aconseguir els 500.000 dòlars per episodi durant la pròxima temporada.

La FOX y els actors han declarat que esperen arribar a un acord amistós en les pròximes setmanes, encara que el retard podria obligar a reduir el nombre de capítols de la pròxima temporada, que serà la número 20, convertint a 'Los Simpson' en la sèrie d'animació en horari de màxima audiència més longeva.

FOX va amenaçar de contractar noves veus

No és la primera vegada que les veus de 'Los Simpson' "es planten". L'any 1998, quan cobraven 30.000 dòlars per capítol, ja van ser a la vaga. Llavors, FOX va organitzar diversos càstings per ciutats americanes per a buscar noves veus per a Homer, Marge, Bart y companyia, encara que finalment va arribar a un acord amb els actors.

En 2004 també es va paralitzar la sèrie per motius salarials. Llavors, cobraven 125.000 dòlars per capítol.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele