lunes, 19 de mayo de 2008

"SUPERMODELO 2008" ARRANCA EN CUATRO

A partir de dilluns que ve, la passarel·la de Supermodelo 2008 espera als seus nous invitats. Enguany, els protagonistes no sols seran distints; les regles de joc també han canviat, informa Cuatro en una nota.

En la seua tercera edició, el reality es presenta transformat: nous protagonistes -xics i xiques-, nous professors i nous plantejaments donen com resultat un programa distint fins en la seua emissió.

Darrere d'una llarga travessia pel Mediterrani que ha servit per a triar els millors concursants dels 2.300 seleccionats per tota Espanya, Supermodelo 2008 arriba al Centre de Formació per a mostrar des de tots els angles la convivència i el progrés de 8 hòmens i 8 dones disposats a ser els millors models de l'escena nacional i internacional.

El premi, una beca en un centre internacional i representar a Espanya en el concurs femení Elite Model Look. Presentat per Eloísa González y produït per Zeppelin, Supermodelo 2008 s'emetrà de dilluns a divendres en directe, a partir de les 15:15 hores.

Més convivència, més aprenentatge

En Supermodelo 2008, els participants romandran tots els dies de la setmana- de dilluns a diumenge-, en el Centre de Formació. Allí, rebran una completa formació assessorats per prestigiosos professionals del món de la moda.

La principal novetat en esta tercera edició és el nou elenc de professors. Estilisme, sessió de fotos, passarel·la, assaig de coreografia, coaching i gimnàstica seran les disciplines que diàriament formaran part dels agenda dels supermodels.

Nous professors

Marie-Ange serà la directora del Centre i coordinarà l'ensenyança i l'aprenentatge dels aspirants a Supermodelo. Josie serà l'encarregat de l'estilisme; i Monserrat Heras i Hernando Herrera ensenyaran als participants a moure's damunt de les passarel·les.

Per la seua banda, Emmanuel Rouzic seguirá al capdavant de la Fotografia, i enguany capitanejarà un equip de fotògrafs format per Andrés Amorós i Raquel Peñaranda, i Jimmy Roca serà el professor de Gimnàstica.

També, com noves incorporacions, estaran Rosetta Forner, una coach que s'encarregarà del seguiment de cada un dels concursants per a assessorar-los davant de qüestions especials; Martina Miserachs será la responsable de Nutrició; Ricardo Jordán exercirà de professor d'Interpretació i Laura Romero serà l'especialista en maquillatge.

A més, Fiona Ferrer Leoni, directora de Elite Model Look Espanya, membre del jurat de càsting de Supermodelo i assessora i coordinadora de moda de Supermodelo 2008, visitarà cada setmana el Centre de Formació per a assessorar els concursants en la seua dura carrera cap a les millors passarel·les del món.

Immunes, nominats i expulsats

Els aspirants a Supermodelo 2008 se sotmetran cada setmana a tot tipus de proves en les que hauran de demostrar el seu progrés davant de l'atenta mirada dels professors.

A més, igual que en l'edició de l'any anterior, les xiques i xics hauran de sotmetre's a càstings reals que els permetran realitzar els seus primers treballs professionals.

Tres fets importants –La immunitat, la nominació i l'expulsió- determinen l'estructura de Supermodelo 2008. Cada un d'ells té lloc en un dia de la setmana i implica canvis sobre el desenrotllament del programa.
La immunitat

Cada setmana, hi haurà un xic i una xica que seran designats pels seus companys del sexe contrari com a concursants immunes. La immunitat alliberarà a qui la posseïsca eixa setmana de ser nominat (i, per tant, expulsat) a més de convertir-lo en el portaveu dels seus companys del mateix sexe.

La decisió d'atorgar la immunitat a un company del sexe contrari donarà lloc a reunions en què l'elecció es realitzarà amb els membres que cada grup (xics / xiques) decidisquen. No obstant això, en cas de dubte o d'empat, l'opinió o vot del concursant immune de la setmana tindrà valor doble.

Les nominacions

Cada un dels tres professors principals del Centre de Formació serà l'encarregat de nominar a un dels aspirants a Supermodel: un xic i una xica. Emmanuel Rouzic, como màxim responsable de l'àrea fotogràfica, s'encarregarà de la primera nominació.

En ella valorarà fonamentalment la fotogènia, el progrés, la capacitat de treball en les sessions de fotografia, així com les desfilades. Per a la seua elecció comptarà amb la col·laboració i assessorament dels seus companys d'especialitat, Raquel Peñaranda i Andrés Amorós.

Esta serà la primera nominació de la setmana. Josie, com a especialista en tendències i professor d'estilisme, serà l'encarregat de realitzar la segona nominació tant de xics com de xiques.

La seua elecció es basarà fonamentalment en l'actuació dels concursants en les desfilades i sobretot en el seu progrés en l'assignatura que impartix. Finalment, Marie-Ange Schmitt-Lebreton, com a directora del Centre de Formació de Supermodelo 2008, s'encarregarà de designar el tercer candidat de cada sexe a abandonar el programa.

La seua decisió es basarà en una profunda avaluació dels progressos dels xics, en el seu comportament en el Centre de Formació i en els resultats. A més, les seues nominacions estaran consensuades amb el claustre de professors.

L'expulsió

Cada setmana, hi haurà dos expulsats, un xic i una xica. El públic, per mitjà dels seus missatges o telefonades, decidirà què quatre concursants han de salvar-se i què dos concursants, d'entre els sis nominats de cada sexe, haurà d'abandonar el Centre de Formació cada setmana. El públic votarà per a eliminar els concursants que menys els agraden.

Les expulsions de la setmana constaran de dos moments fonamentals. En primer lloc, la salvació. Darrere d'un desfilada de nominats, la presentadora anunciarà qui dels tres nominats de cada sexe.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele