miércoles, 28 de mayo de 2008

DISNEY CHANNEL EN OBERT, PER A TOTS, A TRAVES DE LA TDT

El canal Disney Channel ha anunciat que a partir del pròxim 1 de juliol emetrà en obert a través de Televisió Digital Terrestre (TDT) la seua programació infantil, en el canal que actualment ocupa Fly Music.

Fly Music és un dels dos canals que té adjudicats en TDT NetTV, participada pel grup Vocento (55%), Grupo Intereconomía (25%) i la mateixa The Walt Disney Company Iberia (20%).

Disney Channel, que preveu arribar al 100 per cents de les llars espanyoles en 2010, oferia exclusivament a través de plataformes de pagament els seus continguts familiars com les sèries 'Hannah Montana', o 'Phineas y Ferb' i pel·lícules com 'High School Musical' o 'Camp Rock'.

El vicepresident i director general de Disney Channel per a Espanya i Portugal, José Vila, va assenyalar que la incorporació d'este canal a la plataforma de TDT dos anys abans de la transició completa a digital és "molt important" per a l'èxit de la TDT a Espanya.

En este sentit, va explicar que Disney Channel oferix una gran demanda de continguts "apropiats per a tota la família" que suposarà un "incentiu atractiu" perquè estes llars canvien a la TDT abans de l'apagada analògica.

Esta empresa assegura que es tracta del canal infantil "més conegut" a Espanya tant per a pares com per a xiquets d'edats compreses entre 8 i 12 anys (un 95 per cent i un 96 per cent, respectivament). Actualment, hi ha 27 canals Disney Channel en tot el món i forma part de Disney-ABC Televsion Group.

El trasllat des de la plataforma de pagament a la TDT no significarà, de moment, l'abandó de Digital+, segons informa la premsa. Disney Channel es troba encara negociacions amb l'empresa de Prisa, però en principi mantindrà en esta plataforma les programacions d'altres dels seus canals, com Playhouse Diney i Toon Disney.

També mantindran la seua programació en la plataformes de cable com Imagenio i Ono.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele