jueves, 8 de mayo de 2008

ANGEL LLACER TORNA DE JURAT A "TU SI QUE VALES"

Un buit en la seua ajustada agenda com a director de l'Acadèmia de "OT" permetrà a Ángel Llàcer intervindre este divendres 9 de maig com jurat en “Tú si que vales”, el concurs que Telecinco oferix a partir de les 22:30 hores, segons va informar el propi Llàcer durant "El chat de OT".

L'actor i director teatral ha afegit en la present edició de "OT" un important comesa a la seua labor com a professor d'interpretació: la direcció de l'Acadèmia.

Llàcer supervisa el desenrotllament del programa acadèmic del talent xou, labor que compagina amb la ja assenyalada faceta com a professor i amb la conducció en el batega night del "Chat de OT".

19 concursants competixen hui per passar a la final

Executar un número convencional o sorprendre el públic amb un espectacle arriscat per a assegurar-se el seu passe a la final de la quinta edició del concurs: este és el dilema que es plantejaran els nous participants de “Tú sí que vales” en el transcurs d'una nova gala, conduïda per Christian Gálvez, que Telecinco emetrà hui divendres, a partir de les 22:30 hores.

Un total de 19 actuacions seran avaluades minuciosament per part de Noemí Galera -directora del departament de càsting de Gestmusic-, César i Jorge Cadaval -integrants del duo humorístic Los Morancos- y Ángel Llàcer -actor, showman i director teatral-, jurat que decidirà quins candidats accediran a la final del concurs, on el guanyador rebrà un premi de 30.000 euros.

Música, ball i propostes escèniques arriscades, en els espectacles de hui

La profusió de números sorprenents junt amb actuacions de tall clàssic constituïx la tònica principal de la gala de matí de “Tú sí que vales”. Una exhibició de pressing catch, un recital musical amb un pinta, l'habilitat pictòrica d'uns graffiteros i l'exercici d'equilibre d'un zancudo sorprendran tant al jurat com als telespectadors.

L'apartat musical estarà representat per un trio d'aires marismeños, la interpretació a duo d'un pare i la seua filla, un quartet a cappella i un solista, mentres que un xiquet bailaor, la dansa de la serp i la coreografia d'unes infermeres protagonitzaran el capítol de ball.

L'oferta escènica de “Tú sí si que vales” es completarà amb les actuacions d'un xiquet mag i sa mare, un imitador d'animals, una xiqueta gimnasta i uns gaiters, entre altres participants.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele