martes, 20 de mayo de 2008

LA 1 RETIRA "FUERA DE LUGAR"


TVE retira de la seua graella la sèrie "Fuera de lugar" a partir d'este dilluns 19 de maig degut als fluixos resultats d'audiència collits en els seus dos únics episodis (un 12% i 10.4% de share respectivament).

La ficció de Cuarzo que protagonitzen Lola Herrera i Natalia Dicenta serà substituïda per cine, a l'espera de l'estrena de "Díselo bailando", previst per al dilluns següent, 26 de maig.

La directora de Programes de TVE, Eva Cebrián, aseguró en la roda de premsa del nou programa de Carlos Sobera que "Fuera de lugar" serà "reubicada en un altre dia de la setmana", encara que no ha especificat quan.

"Fuera de lugar", segon entropessó consecutiu de ficció en TVE

La comèdia realista de La 1, estrenada el passat 5 de maig, es convertix així en el segon fracàs consecutiu de ficció en La 1 después de "Plan América", la sèrie de Pepe Sancho que també va ser retirada de manera fulminant, després de només dos capítols oferits en la nit del dilluns (11.3% i 8.6% de share respectivament).

Fonts de TVE van assegurar llavors que els episodis restants de "Plan América" s'emetrien en La 2 a partir de maig, si bé encara no han vist la llum.

La cadena pública ha decidit finalment fer un compactat amb tots els capítols per a la seua venda internacional en forma de minisèrie, a causa de les bones crítiques que va rebre la ficció de Notro.

"Plan América" rompió la bona ratxa d'estrenes de ficció que venia disfrutando La 1 en esta temporada, amb encerts como "La Señora", "Fago" i "Amar en tiempos revueltos".

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele