martes, 13 de mayo de 2008

"ESPEJO PUBLICO" CREA ELS SEUS PROPIS PREMIS

A punt de complir-se els 300 programes de 'Espejo público', este dimecres 14 de maig, el magacín informatiu matinal d'Antena 3 que conduïx Susana Griso crea els "Premis Espejo Público". Uns guardons amb què l'espai vol reconéixer anualment al col·lectiu o personalitat que ha destacat d'una forma especial en el seu àmbit.

El magacín ha seleccionat els cinc finalistes que opten al "Premi Espill Públic 2008" i el guanyador dels quals rebrà una escultura simbòlica com a reconeixement a la seua labor. Els noms dels cinc candidats a este premi són:

- El Getafe Club de Futbol, per la trajectòria d'este modest equip madrileny, club revelació de l'any, que ha aconseguit arribar a la final de la Copa del Rei per segon any consecutiu i s'ha quedat en semifinals de la Copa de la UEFA.

- El tenista Rafael Nadal, pel seu recorregut com a Esportista professional en una disciplina que li ha convertit, en menys de huit anys, en el número 2 del món (segons el rànquing de l'ATP). La seua breu trajectòria com a tenista trenca amb tots els rècords possibles que es poden obtindre en la pista.

- El director general de Trànsit, Pere Navarro, por l'interés desenrotllat en la lluita per reduir la sinistralitat en carretera. Des que va assumir la Direcció General de Trànsit (DGT) Navarro ha contribuït a esta lluita amb la instauració del carnet per punts i la implantació d'una legislació més severa, entre altres mesures.

- L'escriptor Carlos Ruiz Zafón, per la seua aportació a la Cultura i especialment a la Literatura. La seua cèlebre obra "La sombra del viento" és el major èxit mundial de la novel·la espanyola, traduïda a més de trenta idiomes. L'esperada "El juego del ángel" és la seua última novel·la.

- L'actor Javier Bardem, per la seua carrera cinematogràfica, trajectòria que li ha portat a convertir-se en el primer actor espanyol que aconseguix un Oscar de Hollywood.

Triat per l'audiència
Este dimecres, 7 de maig, 'Espejo público' ha inaugurat en antena els que suposen els seus primers premis, que entregarà dijous que ve, 5 de juny, en una cerimònia pública.

Des de hui, els espectadors poden votar el seu candidat al "Premi Espill Públic" entre els cinc finalistes per telèfon o bé per mitjà de missatges SMS.

Susana Griso seguirà en Antena 3
La presentadora seguirà al capdavant del programa després de renovar el seu contracte amb Antena 3.

El programa va aconseguir el 9 d'abril el seu millor dada d'espectadors (501.000), mentres que el rècord de share de la temporada el va aconseguir este mateix dilluns (19,3%).

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele