viernes, 23 de mayo de 2008

BEYONCE PODRIA INCORPORARSE AL REPARTIMENT DE "MUJERES DESESPERADAS"

La popular cantant Beyonce Knowles podria formar part del repartiment de la sèrie de l'ABC 'Mujeres Desesperadas' a partir de setembre, coincidint amb l'inici de la quinta temporada. Segons pareix, son pare i mànager Matthew Knowles hi hauria ja acordat un passeig de la seua filla en la pròxima temporada, però l'objectiu de l'excomponent de 'Destiny's Child' sería fer-se amb un paper fix en la sèrie. Per eixe camí es trobarien actualment les conversacions entre la cadena i son pare.

Una font pròxima a la família Knowles ha declarat que: "Ja s'ha acordat un passeig. Però ara estem a l'expectativa de que ella (Beyonce) puga tindre més aparicions en la sèrie, o inclús aconseguisca ser un personatge permanent".

Una cantant amb experiència davant de les càmeres
A part de l'èxit obtingut com a cantant, primer com a component de 'Destiny's Child' i després amb una triomfal carrera en solitari, Beyonce també ha treballat com a actriu, encara que de moment no havia xafat un plató televisiu.

El seu primer gran paper va ser junt amb Mike Myers en 'Austin Powers: el membre d'or' en 2002. Un any més tard va protagonitzar junt amb Cuba Gooding Jr., 'The Fighting Temptation'. En 2006 va participar en el remake de 'La Pantera Rosa' junt amb Steve Martin y l'any passat la vam veure en el premiadísim musical 'Dreamgirls'. Enguany estrenarà un fals biopic cridat 'Cadillac Records'.

Una quinta temporada amb sorpreses

Després del final emes de la 4ª temprada als Estats Units, la sèrie donarà un bolcada en les seues trames a partir de la quinta temporada. Es comenta que la causa d'este important canvi podria ser recuperar part el públic perdut des de la primera temporada.

En la pròxima temporada l'acció seguirà cinc anys després d'on es va quedar la sèrie en el seu quarta entrega. És a dir, s'incorporaran nous personatges (per este fet cobra importància l'entrada de Beyonce) y canviaran completament les trames, segons es diu, perquè aquells que mai hagen vist abans la sèrie puguen enganxar-se sense perdre's res.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele