viernes, 16 de mayo de 2008

LA 1 PREPARA UNA MINISERIE DEL CAS DE COSLADA

TVE i Mundo Ficción han arribat a un acord per a posar en marxa una minisèrie de ficció inspirada en la trama de presumpta corrupció policial descoberta dijous passat en la localitat madrilenya de Coslada, segons anuncia hui la cadena.

Es tracta de la segona col·laboració entre ambdós empreses després de l'èxit aconseguit per “Fago”, inspirada en el crim de l'alcalde de la dita localitat i que va emetre La 1 el passat mes de març amb quotes entorn del 20%.

Amb el director de “Fago”

Un equip de guionistes dirigit per Antonio Onetti, qui ja es va encarregar del guió de “Fago”, ja està treballant en la preparació d'esta nova minisèrie, que es preveu que este composta per dos capítols de 80 minuts cada u.

També ha començat la selecció dels actors que protagonitzaran esta producció. El responsable del càsting és Américo Piñeiro.

La minisèrie, la producció executiva de la qual anirà a càrrec de Miguel Torrente i Melchor Miralles, tractarà de reflectir una història que acaba de conéixer-se –Els fets van eixir a la llum dijous passat, 8 de maig- i de la que cada dia es revelen noves dades.

Serà, com en el cas de “Fago”, una història de ficció basada en fets reals, que estarà inspirada i reflectirà fidelment el que figura en la investigació que es Du a terme actualment.
Una desena d'agents de la policia local de Coslada, inclòs el seu màxim responsable, Ginés Jiménez Buendía, el denominat “xèrif” de Coslada, acaba d'ingressar a la presó per pertànyer presumptament a una banda policial organitzada que es dedicava a extorquir comerciants, empresaris i prostitutes de l'esmentada localitat.

Els fets, que ixen ara a la llum pública, van començar fa més de dos dècades, segons es deduïx de les investigacions en curs.

Seguint el solc de “Fago”

Esta no és el primer treball conjunt de Televisió Espanyola i Mundo Ficción. La 1 ja va emetre el passat mes de març la minisèrie de ficció “Fago”, inspirada en l'assassinat de l'alcalde d'eixa localitat d'Osca, un succés ocorregut a principis de 2007.

La sèrie va recrear en tres episodis el crim, la investigació i la detenció de l'acusat. Els actors Jordi Rebellón, Joaquín Notario, Iván Hermés y Juanma Lara van encapçalar el repartiment. La minisèrie es va emetre la nit dels dilluns en La 1 i va comptar amb el suport de la crítica i de l'audiència.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele