viernes, 23 de mayo de 2008

TOT PREPARAT A LA 1 PER A OFERIR "EUROVISION 2008"

TVE ja té preparat l'especial que emetrà este dissabte 24 de maig amb motiu del Festival d'Eurovisió, previ i post al certamen, que serà presentat per Raffaella Carrá.

Junt amb la presentadora italiana, des de les sis de la vesprada i també a partir de la mitjanit, estaran en el plató de TVE diversos contertulians que comentaran tot el succeïsca a Belgrad i valoraran l'actuació del nostre representant.

Segons ha conegut la premsa, l'especial “Salvemos Eurovisión con Chikilicuatre” comptarà amb la presència del showman veneçolà Boris Izaguirre, l'actriu Loles León i el veterà comunicador José Mª Íñigo, que repetix un any més en esta labor.

A més, el programa especial de L'1 tindrà com invitats als radiofònics Tony Aguilar (Cadena 40) i Fernandisco, junt amb la “polemista professional” i exdiputada de ERC, Pilar Rahola.

Actuacions musicals i connexions amb Belgrado

Com cada any, l'especial de la cadena pública oferirà també actuacions musicals de coneguts artistes, a més de connexions en directe amb la capital de Serbia per a conéixer les sensacions de Chikilicuatre abans d'eixir a l'escenari del Belgrade Arena.

A continuació, des de les 21:00 hores en L'1, José Luis Uirbarri torna quatre anys després per a comentar la final de Eurovisión, mentres que Ainhoa Arbizu serà qui represente de nou als telespectadors de TVE a l'hora de donar els vots des de Torrespaña.

Després, a partir de les 00:00 hores, continuarà “Salvemos Eurovisión con Chikilicuatre” per a analitzar el certamen i el resultat del representant espanyol, amb Raffaella Carrá i tots els invitats anteriorment citats.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Как говорилось на [url=http://www.soki.tv]Seexi.net[/url] Извините в случае в случае если похожие темы уже были, но срочно нужна помощь! У меня сильно выпадают волосы (иногда даже более 20 в день). Уже более 2-х лет. Я реально лысею а мне всего 17 лет! Что я только не делаю: с щитовиткой есть проблема, но я пью таблетки ежедневно периодически, прочла что сыпятся от недостатка витамина В - пью витамины ежедневно. Ещё мне сказали что кальций нужен - сейчас пью кальций. Делаю маски: сок алоэ, яичную, маслом миндальным. (медовые только не могу делать - у меня аллергия). Купила шампунь против выпадения и 2 маски против выпадения и укепляющая. Делаю периодически каждые 2-3 дня. Но всё точно еще волосы сыпятся сильно, хотя, громадный клок с расчёски стал немного меньше. Ничего не может помочь, что мне делать? P. S. у мамы волос буквально нет у самой, у отца были густые, может наследственность

Temps de Tele

Temps de Tele