domingo, 18 de mayo de 2008

ANIRIA SENSE ROBA A PARLAR A LA TELEVISIÓ?

S'imaginen als invitats de 'El diario de Patricia' totalment nuets i parlant sense pèls en la llengua?

Deixen d'imaginar perquè l'autonòmica catalana ha donat llum verda a un espai que arreplegarà precisament els testimonis de persones anònimes absolutament nuetes. No es tracta d'un talk show ni d'un espai que presentarà Patricia Gaztañaga, sinó d'una docu-serie setmanal que mostrarà als espectadors tot tipus d'opinions.

El programa que portarà per nom 'Nus' ("Desnudos") ha sigut un dels formats presentats per ON TV en l'última edició del Mercat Internacional de Programes de Televisió (MIPTV) celebrat el passat mes d'abril en Cannes. Es tracta de la segona vegada que la productora presentava el programa en el MIPTV.

Segons ha conegut la premsa especialitzada en televisió, el programa aterrarà en TV3 este estiu en una data encara per determinar. El que per ara se sap és que la productora ha gravat un total de 8 entregues amb una duració aproximada de 45 minuts cada una. L'espai no té presentador algun. Una vegada més serà l'audiència la que determine l'èxit o el fracàs d'esta arriscada aposta.

Per a la productora, "Parlar sobre el nostre cos no ha de ser tabú". Per això, 'Nus' mostrarà testimonis de gent nueta parlant sobre el seu cos i de com forma part activa en les seues relacions interpersonals. Sense complexos, sense vergonya i sense roba. No tindran pèls en la llengua per a parlar de la seua intimitat.

És la primera vegada que ON TV produirà este format per a una televisió a Espanya.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele