miércoles, 28 de mayo de 2008

"YO ESTUVE ALLI" ES DESPEDIX SENSE LA RENOVACIO ASEGURADA

La 1 emetrà el pròxim 7 de juny l'última entrega de “Yo estuve allí". El programa presentat per Carolina Ferre en la nit del dissabte es despedix per esta temporada amb la seua renovació per al pròxim curs pràcticament descartada a causa del seu discret rendiment d'audiència.

Estrenat el passat 15 de març, el programa de nostàlgia que produïx Globomedia acumula en les seues deu emissions fins a la data una quota mitjana del 11.3% amb 1.441.000 espectadors.

“Yo estuve allí” consiguió el seu millor dada el 5 d'abril (16% i 2.138.000 espectadors), amb la presència de Carmen Martínez Bordiú i aprofitant l'absència de “La Noria”, eixe dia en Telecinco.

Al contrari, l'espai de Carolina Ferre i Javier Cansado va caure al seu mínim el passat 3 de maig (7.3% i 882.000 televidents) amb famosos en El Rocío i les protagonistes de "Mujeres al borde de un ataque de nervios'" com invitades.

“Yo estuve allí” no ha aconseguit fer-se un buit en la dura competència del dissabte nit, en el que “La Noria” (Telecinco) i “Cinematrix” (Antena 3) compartixen el lideratge, amb un 20.4% i 17.3% de share mitjà respectivament, seguits del futbol de Lliga en laSexta (mitjana del 14% i 2.003.000).

Carolina Ferre podria passar-se al matí al setembre

A pesar de la finalització de “Yo estuve allí”, TVE continua confiant en Carolina Ferre com a presentadora. La periodista alacantina és la triada pels directius de la cadena pública per a dirigir un nou programa diari en la franja horària matutina.

Seria un nou programa per a competir amb ‘Espejo público’ (Antena 3) i ‘El programa de Ana Rosa’ (Telecinco), encara que serà en les pròximes hores serà quan la cadena pública s'aproxime a Carolina Ferre para proposar-li fer-se càrrec d'este nou magacín.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Me estaria viendo a carolina ferre toda la vida, me encanta esta mujer, me embruja y me hace sosñar. Espero que sea verdad y, que en septiembre podamos verla en las mañanas, la mejor presentadora de tv. ya lo demostró en dia a dia, creo que es la mejor preparada para presentar un magazine, espero que llegue a buen puerto y podamos disfrutar de esta maravillosa profesional y encantadora mujer.

Anónimo dijo...

Bueno eso de la renovación, donde lo habeis leido, porque que yo sepa tve, no ha dicho nada, termina la temporada, nada más. uy, que mala leche tienen algunos, no copiar las noticias y antes mejor contrastarlas.

Anónimo dijo...

Que bien, nos libramos ya de una vez de esta pesada

Temps de Tele

Temps de Tele