jueves, 8 de mayo de 2008

TELECINCO PREPARA UNA NOVA SERIE

Alba Adriática, una de les productores de José Luis Moreno, està preparant una nova sèrie de ficció per a Telecinco que s'estrenarà a finals d'agost o principis de setembre.

"A ver si llego", el nom definitiu d'esta nova comèdia que s'emetrà en horari de Maxima audiència, tracta sobre la vida diària i les diferents anècdotes que es viuen en un mercat ambulant a l'aire lliure.

En estos moments, el format es troba en fase de preproducció. A més, s'està acabant el disseny dels decorats i realitzant diferents càstings per a completar el repartiment d'actors i actrius.

Renovació de "Escenas de matrimonio" i "La que se avecina"

D'esta manera, Vasile continúa aplicant la seua política d'adquirir nous programes a les seues denominades "productores de confiança": La fábrica de la tele, Mandarina y la pròpia Alba Adriática -recordar que, en 2006, Telecinco va adquirir el 15% de Miramón Mendi S.A-.

La sèrie serà el tercer format de la companyia de Moreno que s'emeta en Telecinco. A més, Telecinco i el productor es troben en negociacions per a renovar els seus altres dos formats.

"Escenas de matrimonio", de la que es negocia la renovació de la quarta i reemplaçament temporada; i "La que se avecina", actual líder de la nit dels dijous i que contarà previsiblement amb una tercera entrega.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele