martes, 20 de mayo de 2008

HUGO SILVA REDUIRA LA SEUA PRESENCIA EN "LOS HOMBRES DE PACO"

Hugo Silva tindrà menys protagonisme en “Los hombres de Paco” a partir de la pròxima temporada.

L'actor que dóna vida al turmentat policia Lucas Fernández reduirà la seua presència en la reeixida sèrie d'Antena 3 per a poder escometre nous projectes de cine, on ja ha participat en pel·lícules com "El hombre de arena" (2007) i "Reinas" (2004), entre altres.

En este sentit, Silva va començar la setmana passada el rodatge de “Mentiras y gordas”, el nou llargmetratge de Alfonso Albacete i David Menkes (“Sobreviviré”, “Atómica”, “Más que amor, frenesí”).

La pel·lícula compta a més amb un repartiment molt “televisiu” compost per Alejo Sauras (“Los Serrano”), Ana María Polvorosa (Lorena en “Aída”), Yon González i Ana de Armas (“El Internado”) i Maxi Iglesias ("Física o Química”).

No es desvincula de "Els hòmens de Paco"

Silva, madrileny de 31 anys, seguix així el solc d'altres actors com Carmen Machi (“Aída”) que desitgen emprendre nous reptes professionals fora de la televisió, però sense desvincular-se totalment de les sèries que els han catapultat a la fama.

Clara Lago, la seua germana en la ficció, es passa "Lex"

D'altra banda, una altra actriu a qui ja no veiem en “Los hombres de Paco” es Clara Lago, que precisament dóna vida a la germana de Hugo Silva en la ficció, Carlota.

En este cas, el motiu no és un altre que el fitxatge de la jove madrilenya de 19 anys per “Lex”, la nova sèrie d'Antena 3 amb Javier Càmera, ambientada en un bufet d'advocats, i també produïda per Globomedia.

Clara Lago ja ha deixat de gravar "Los hombres de Paco", si bé el seu personatge continua en la trama de la sèrie, ja que està segrestada.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele