lunes, 12 de mayo de 2008

MES DE 100 PERIODISTES ESPANYOLS ESTARAN PRESENTS EN EUROVISION

Un total de 120 periodistas españoles se han acreditado para acudir al festival de Eurovisión del próximo 24 de mayo en Belgrado, en el que participará Rodolfo Chikilicuatre, según confirmaron a Europa Press en fuentes de la cadena pública. Esta cifra es superior -un 50 por ciento más- a la media de otros años, que rondaba en torno a los 80-90 periodistas.

Además, estas mismas fuentes van destacar que, a diferència d'anteriors edicions, els mitjans impresos han decidit traslladar a la capital de Sèrbia durant diversos dies a algun periodista de la seua redacció central com enviat especial. Així mateix, nombrosos mitjans de comunitats autònomes i mitjans locals han adoptat esta decisió.

En anteriors ocasions, els principals mitjans de comunicació solien cobrir el festival amb els seus corresponsals i, de vegades, a través de la informació que s'enviava des de TVE.

La BBC emetrà les dos semifinals d'Eurovisió

Este augment d'interés per a seguir esta nova edició també s'ha produït en altres països. Així, la cadena britànica BBC ja ha anunciat que retransmetrà les semifinals d'este esdeveniment a través del seu canal digital BBC Three.

A pesar que el seu representant Andy Abraham ('Even if') s'ha classificat directament per a la final, esta cadena emetrà la fase prèvia que tindrà lloc el dimecres 12 de maig. A més, els britànics podran seguir en directe la final a través del canal BBC1 i per la ràdio BBC Radio2.

1 comentario:

tangas usadas dijo...

vendo mis tangas usadas visita mi blog besossss carla http://usadastangas.blogspot.com/

Temps de Tele

Temps de Tele