jueves, 8 de mayo de 2008

ANTENA 3 COMPRA ELS DRETS DE "INDIANA JONES Y EL REINO DE LA CALAVERA DE CRISTAL"


Coincidint amb l'estrena mundial de "Indiana Jones y el reino de la calavera de cristal", que es projectarà en els cines el 22 de maig, Antena 3 emet a partir del 17 de maig, per primera vegada en la cadena, les tres pel·lícules que componen la saga de Indiana Jones, l'arqueòleg i aventurer més popular de la història del cine.

Antena 3 completarà esta aclamada trilogia amb l'emissió de "Indiana Jones y el reino de la calavera de cristal", pel·lícula els drets del qual ha adquirit per a emetre-la l'any 2010.

- El dissabte 17 de maig, arribarà al prime estafe d'Antena 3 la primera de les entregues que protagonitza Harrison Ford: "En busca del arca perdida".

- El diumenge 25 de maig serà el torn de la segona pel·lícula: "Indiana Jones y el templo maldito".

- El diumenge 1 de juny, Antena 3 emetrà el tercer llargmetratge: "Indiana Jones y la última cruzada".

Al començament de 2008, Antena 3 va iniciar la campanya de promoció del nou film amb l'emissió a Espanya, en 'Antena 3 Noticias', del tràiler de la pel·lícula que s'estrenarà el pròxim 22 maig en cines. Des de llavors, la cadena ha desenrotllat una important campanya de publicitat i promocions per a anunciar l'emissió dels tres primers llargmetratges de la saga.

Una saga mítica
Les aventures d'Indiana Jones van arrancar en 1981 de la mà de Steven Spielberg i George Lucas, dos dels noms més prestigiosos del gènere cinematogràfic d'aventures. Des de llavors, la saga de Indiana Jones, sota la direcció de Spielberg y guió de Lucas, ha collit set Oscar, entre els nombrosos guardons que ha rebut, i la pel·lícula En busca del arca perdida es va situar entre els 20 films més taquillers de la història.

Després de quasi 20 anys de la seua última entrega, Harrison Ford tornarà a encarnar a Indiana Jones en la quarta pel·lícula titulada "Indiana Jones y el reino de la calavera de cristal". En esta ocasió, junt amb Ford, estaran actors de la talla de Cate Blanchett o John Hurt.

Las tres superproduccions de Indiana Jones han recorregut mitjà món a la recerca dels llocs més espectaculars per als seus rodatges. Hawaii, Estats Units, Sri Lanka, Tunis, Jordània, França, Londres, Alemanya, Itàlia i Espanya, on es va rodar part Indiana Jones y la última cruzada (la tercera entrega), han servit com a escenaris de filmació.

En busca del arca perdida
La entrega que va inaugurar les aventures de Indiana Jones es va estrenar en 1981 i va comptar amb un pressupost de 18 milions de dòlars. La pel·lícula va aconseguir 24 premis, entre els que destaquen cinc Oscar (i quatre nominacions): Millor Direcció Artística, Millors Efectes Visuals, Millor Muntatge, Millor So i Millor Muntatge d'Efectes de So, a més dos globus d'Or, un Emmy, un BAFTA i set guardons de l'Acadèmia de Ciència-ficció, Fantasia i Pel·lícules de Terror dels Estats Units.

L'elenc d'actors de En busca del arca perduda el va encapçalar Harrison Ford, junt amb Karen Allen i Paul Freeman, entre altres, i es va rodar en escenaris d'Hawaii, França, Tunis i Estats Units.

Any 1936. Indiana Jones és un professor universitari d'arqueologia i buscador de valuoses relíquies històriques. Després de tornar d'una infructuosa missió a Sud-amèrica, el govern nord-americà li encarregarà un nou comés: la busca de l'Arca d'Aliança, lloc on es creu que els hebreus van depositar els manaments que Déu havia atorgat a Moisés, i la llegenda dels quals atribuïx un invencible poder a qui el posseïsca. Però el professor Jones tendrá que enfrontar-se amb una expedició nazi que també caminen darrere de tan valuós objecte.

Indiana Jones y el templo maldito
La segona superproducció es va estrenar en 1984 i va disposar d'un pressupost de 28 milions de dòlars.

Rodada entre Califòrnia, Londres i Sri Lanka, el llargmetratge va aconseguir l'Oscar als Millors Efectes Visuals i un BAFTA també en la categoria de Millors Efectes Visuals, entre altres guardons.

En Indiana Jones y el templo maldito, Harrison Ford va comptar en el repartiment amb Kate Capshaw i Jonathan Ke Quan, entre altres actors.

1935. Shanghai. L'intrèpid arqueòleg Indiana Jones, després de ficar-se en rebomboris en un local nocturn, aconseguix escapar, junt amb una bella cantant, en companyia del seu jove acompanyant, un xic oriental amb què sempre està discutint. Darrere d'un accidentat vol, els tres acaben a l'Índia, on intentaran ajudar els habitants d'un xicotet poblat els xiquets dels quals han sigut raptats per una misteriosa secta que usa la màgia negra per a utilitzar-los com a esclaus.

Indiana Jones y la última cruzada
En 1989 va arribar a la gran pantalla la que fins ara és l'última superproducció de Indiana Jones. Part de Indiana Jones y la última cruzada es va rodar en el desert de Tavernes, a Almeria, i en la localitat granadina de Guadix, a més d'Alemanya, Itàlia, Jordània, Nou Mèxic, Utah i Texas.

La pel·lícula, pressupostada en 48 milions de dòlars, també va aconseguir un Oscar, esta vegada, a la Millor Edició d'Efectes de So, a més d'un globus d'Or i un BMI, entre altres guardons.

Harrison Ford estuvo acompanyat en este llargmetratge pel popular actor Sean Connery, que interpretava al pare de l'arqueòleg i aventurer.

Indiana Jones descubre que son pare, el també arqueòleg Henry Jones, ha sigut segrestat mentres buscava la més preada de les relíquies: el Santo Grial. Esta vegada Indiana haurà de viatjar al cor de l'Alemanya nazi per a rescatar son pare i iniciar una nova carrera per a evitar que les forces de Hitler se facen amb l'objecte sagrat.



No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele