lunes, 19 de mayo de 2008

JOSEP LOBATO PRESENTARA "¡QUIERO BAILAR!" EN LA 1

TVE posarà en marxa pròximament “¡Quiero bailar!”, un nou talent show que buscarà el millor ballarí espanyol entre catorze jóvens aspirants a fer de la dansa la seua professió, segons ha pogut saber la premsa especialitzada en televisió.

La cadena pública ha confiat la conducció d'este nou programa a Josep Lobató, fins ara un rostre associat a Cuatro pel concurs "Money, money", encara que no es tracta d'un fitxatge de cadena sinó d'un encàrrec puntual per a este espai.

”¡Quiero bailar!” oferirà gales setmanals en horari de màxima audiència en què els concursants exposaran les seues actuacions ajudats per dos coreògrafs professionals.

Com ja és habitual en tot talent show, els concursants de “¡Quiero bailar!” se n'aniran eliminant cada setmana a través del vot d'un jurat d'experts i del públic fins que encara que donen quatre finalistes de què eixirà el guanyador.

El programa també triarà a la parella del pròxim "Eurodance"

Produït per Endemol (“¡Mira quién baila!”, “Fama”, “Operación Triunfo”), “Quiero bailar” oferix dos al·licients com a premi.

A més de coronar al “millor ballarí”, triarà també entre els concursants a la parella que representarà a Espanya en el pròxim “Eurodance 2008”, la “Eurovisión” del ball que va celebrar la seua primera edició el passat 1 de setembre del 2007.

La gala de la BBC el senyal de la qual va emetre L'1 va obtindre una bona acollida d'audiència (21.1% de share i 2.185.000 espectadors). Llavors, la parella representant (Abraham Martínez i Amagoya Benlloch) va resultar triada dins de l'espai “¡Mira quién baila: Eurovisión!”, també produït per Gestmusic i presentat per Anne Igartiburu.

Reality + ball, una fórmula testada amb èxit

TVE aposta forta per la fórmula “reality + ball” per als pròxims mesos. I és que a més d'este espai de pròxima emissió, la cadena també estrenarà dilluns que ve 26 de maig “Díselo bailando”, un nou reality setmanal per a l'horari de màxima audiència de L'1, presentat per Carlos Sobera, en el que cada setmana, tres grups de persones sorprendran un familiar o amics amb una coreografia per a enviar-li un missatge a través del ball.

“Quiero bailar” i “Díselo bailando” combinen la telerrealitat amb el ball, gènere que actualment travessa el seu millor moment a Espanya, després del recent fenomen viscut en Cuatro amb “Fama ¡a bailar!”, i anteriorment en la pròpia TVE amb “Mira quién baila!”, del que es van emetre amb èxit fins a sis edicions, l'última la passada tardor.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele