lunes, 26 de mayo de 2008

TELECINCO ALLARGARA "BEA"

A punt de complir dos anys d'èxit ininterromput, “Yo soy Bea” comença una nova etapa en Telecinco: la incorporació de nous personatges i l'esperada transformació estètica de la protagonista donaran lloc a la conclusió de la història d'amor entre Bea i Álvaro Aguilar i a l'inici d'una nova etapa en què romandrà una gran part de l'elenc d'actors i en el que es mantindrà tota l'essència de la sèrie original, informa una nota de la cadena.

En la roda de premsa celebrada hui, Alberto Carullo, director d'Antena de Telecinco ha dit: “Yo soy Bea' continua. Hem pensat que a l'haver aconseguit crear un univers de personatges extraordinàriament atractius havíem de continuar contant les seues històries introduint altres personatges nous. Estos personatges aniran donant-se a conéixer una vegada que Bea experimente la seua anhelada transformació en dates pròximes”.

"Val la pena prorrogar 'Yo soy Bea'"

Alberto Carullo ha fet insistència en què esta fórmula és totalment nova en el de les sèries d'emissió diària: “Es tracta d'una iniciativa sense precedents ja que mai s'havia pensat a prorrogar una sèrie diària. En este cas hem pensat que valia la pena intentar-ho, afrontar el repte i l'esforç creatiu de transformar una història amb un final determinat en una altra que té davant de si una continuïtat”.

A través d'esta nova iniciativa, la cadena pretén donar continuïtat a un format l'abast i notorietat del qual han suposat un fenomen social al nostre país. Per a això, l'equip creatiu de la sèrie -produïda per Telecinco en col·laboració amb Grundy Televisión- potenciarà les possibilitats narratives de les històries que s'han creat en la primera etapa de la sèrie i introduirà noves trames que tindran com a escenari principal la redacció de Bulevar 21 i com a motor de l'acció una nova història d'amor en què el seu protagonista -Be- viurà el procés invers a què ha experimentat Bea: la seua evolució personal passarà per descobrir el seu talent, aconseguir metes per si mateixa i fomentar les seues qualitats al marge de la bellesa, que sempre ha facilitat les seues relacions i li ha permés conquistar el que desitjava.

Sis nous personatges continuaran la història en Bulevar 21

Mariana Cortés, directora creativa de Grundy Televisión, ha parlat del que ha suposat este nou repte: “L'arribada dels sis nous protagonistes farà més fàcil donar continuïtat a la història, sempre dins del gènere de comèdia, que és el que hem volgut fer en ‘Bea' des del principi."

Els nous personatges que s'incorporaran a la sèrie seran interpretats per Patricia Montero (Be), Álex Adrover (Roberto), María José Goyanes (Alicia Echegaray), Rocío Peláez (Adriana), Santiago Roldán (Aníbal) i Carlos Cabero (Toni), que s'uniran a l'elenc d'actors que en la nova etapa de “Yo soy Bea” integrat per Mónica Estarreado, Miguel Hermoso, David Arnáiz, Borja Tous, Roberto Correcher, Aure Sánchez, Inma Isla, Fedra Lorente, Ismael Fritschi, Sofía Monreal, Emmanuel Esparza i Ángeles Martín.

La transició cap este nou cicle de la sèrie comença esta setmana amb la incorporació de Be, personatge que arriba a la redacció de Bulevar 21 i que serà l'artífex de la metamorfosi que experimentarà Bea pròximament.

Comença el compte arrere per al canvi d'imatge de Bea

És el moment més esperat de la sèrie, la imatge que els seus milions de fans estan desitjant veure des de fa dos anys: l'instant en què Bea traga a lluir la bellesa natural que emmascara darrere de les ulleres, l'aparell dental i la seua res afavoridora forma de vestir-se i arreglar-se.

Després d'infinites il·lusions i decepcions, èxits i desencants, Bea acaba per assumir que, a pesar dels senyals d'amor que creu rebre per part de Álvaro, el jove és un ser indigne de la seua confiança i amor. Amb el cor i l'ànim destrossats per la ineludible realitat, decidix trencar amb tot.

Be, que és plenament conscient de la situació de la seua nova amiga, determina prendre cartes en l'assumpte i acudix en la seua busca per a animar-la i convéncer-la que ha de canviar la seua imatge per a aconseguir l'harmonia amb la seua bellesa interior. La intervenció de Be serà clau en el procés de transformació estètica de Bea, que a partir d'eixe moment es relacionarà amb el seu entorn sense els complexos que li han impedit mostrar tot el seu atractiu personal i físic. El canvi no sols d'imatge, sinó d'actitud de la protagonista, suscitarà tot tipus de reaccions entre els seus coneguts i propiciarà la seua unió definitiva amb Álvaro Aguilar després de sortejar tot tipus de proves i malentesos.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele