sábado, 24 de mayo de 2008

CUATRO PORTARA L'ESPECTACLE DE L'EUROCOPA AL CARRER

Cuatro ja ha començat a preparar el dispositiu per a la cobertura de l'Eurocopa de Futbol 2008 i, igual que va succeir durant el passat Mundial de Futbol, el centre neuràlgic tornarà a estar en la madrilenya Plaça de Colón, on la cadena recuperarà la 'Zona Cuatro'.

Com ja va fer fa 2 anys, Cuatro animarà a tots els aficionats de Madrid a traslladar-se fins a Colón per a recolzar a la Selecció, on muntarà pantalles gegants per a seguir els partits.

Estrena la web de l'Eurocopa

A pocs dies per al tret d'eixida de l'Eurocopa, Cuatro ha obert també el seu web dedicada a l'Eurocopa.

A més d'oferir àmplia informació per a conéixer tots els detalls de l'Eurocopa, com el calendari de partits, tota l'actualitat que es va generant en les setmanes prèvies a la inauguració i un blog amb curiositats sobre els equips, jugadors i partits, posa a disposició dels internautes una completa base de dades amb tot el que cal saber dels estadis, la història del torneig i enquestes sobre la Selecció espanyola. Sense oblidar-se de les fitxes dels 23 de Luis Aragonés, per a conéixer a cada un dels convocats pel seleccionador nacional.

El propòsit principal de Cuatro és moure els aficionats a implicar-se en l'aventura d'Àustria i Suïssa. La participació és crucial, i per això proposa en la web diverses iniciatives destinades als seguidors de la Selecció. El concurs "Què faràs si guanyem l'Eurocopa?" anima als aficionats a què envien les seues propostes sobre que serien capaços de fer si Espanya, alguna bogeria que faran si Espanya guanya l'Eurocopa. Serà un compromís públic, que els participants enviaran en un missatge concís a la web, contant el seu repte, acompanyant-lo amb una foto. El guanyador veurà la seua foto en la campanya de l'Eurocopa que Cuatro realitzarà en antena i rebrà de regal una camiseta de la selecció i un baló firmats per Casillas.

També ha posat en marxa un concurs de dobles a què poden enviar la seua foto aquells que creguen tindre un gran paregut físic amb algun dels jugadors de la Selecció espanyola, o inclús amb el propi Luís Aragonés. El concurs "A quién te pareces?" busca als millors clons de Casillas, Torres, Puyol, Villa i companyia. Del 19 de maig al 29 de juny se n'aniran publicant els retrats que vagen arribant, perquè els internautes valoren el paregut. Els guanyadors rebran camisetes firmades per Casillas i Torres.

19 partits en obert

Del 7 al 29 de juny, Cuatro farà el major esforç tècnic i humà de la seua història per a bolcar-se amb el gran esdeveniment televisiu de l'any: l'Eurocopa 2008. La cadena oferirà en directe un total de 19 partits -16 d'ells en prime estafe- que inclou, a més de la inauguració, els huit partits més importants de la primera fase, tots els compromisos de la Selecció Espanyola, els Quarts de Final, les Semifinals i la Final.

Dels dènou partits que Quatre retransmetrà en directe, setze seran en horari de màxima audiència, a les 20:45h, quan la major part dels aficionats poden disfrutar al màxim del seu equip. Els altres tres estan programats a les 18:00h.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele