miércoles, 21 de mayo de 2008

ROSA CANTARA EL MITIC "LA,LA,LA" EN LA GALA DE "EUROPASION"

La 1 de TVE emet este dimecres en horari de màxima audiència la gala 'Europasión'. Raffaella Carrà serà l'encarregada de presentar este homenatge al Festival d'Eurovisió en què coneguts cantants nacionals interpretaran cançons mítiques de la història d'Espanya en el Festival i seleccionar la millor per mitjà de les seues telefonades i missatges. Onze són les cançons finalistes, triades entre les més populars i les que més s'han fixat en la memòria del públic espanyol.

Sole Giménez interpretarà "Vivo cantando", de Salomé, segona classificada en el festival de 1969. David Bustamante defendrà "Yo soy aquel" de Raphael, i L'Arravatament farà la seua particular versió de "Canta y sé feliz" de Peret.

Sergio Dalma cantarà "Eres tú", de Mocedades. María Isabel interpretarà "Europe´s living a celebration" de Rosa i esta serà l'encarregada de tornar a interpretar el mític "La la la", amb el que Massiel ganó el Festival en 1968. David Civera interpretarà "Bailar Pegados", de Sergio Dalma, y José Mercé, "Gwendolyne", de Julio Iglesias.

Marta Sánchez cantarà "Estando contigo", de Conchita Bautista, i Cómplices versionaran el "Tu volverás" de Sergio i Estibaliz. Alaska s'atrevirà amb "En un mundo nuevo" de Karina. A més d'estes onze actuacions, la presentadora del programa, Raffaella Carrá, farà la seua particular versió del "Waterloo" dels suecs ABBA.

El públic tindrà l'última paraula i decidirà, amb els seus vots, per mitjà de telefonades i missatges SMS, quina és la cançó espanyola favorita que ha participat en el Festival d'Eurovisió al llarg d'estos anys.

El programa tindrà com invitats a la presentadora Laura Valenzuela, encarregada de retransmetre per a tot Europa el Festival de l'any 1969, que es va celebrar a Madrid, i a Salomé, guanyadora del Festival d'eixe any -junt amb Regne Unit, França i Holanda- amb el seu "Vivo cantando". També estarà Karina, que va quedar segona en el certamen de 1971 a Dublín amb "En un mundo nuevo". També estaran Florentino Fernández "Flo", Josema Yuste i el presentador de Televisió Espanyola Carlos Sobera, que va a posar-se al capdavant de "Díselo bailando".

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele