jueves, 22 de mayo de 2008

CUATRO ESTRENA UN PROGRAMA DE "CALLEJEROS" I PASSA "CUESTION DE SEXO" A LA MATINADA

Primer va ser 'Comptes enrere' la desplaçada a la franja del late night després de les seues discretes audiències i ara 'Cuestión de sexo' va pel mateix camí.

Els seguidors de la sèrie de Notro ya haurien pogut comprovar com, durant les dos últimes setmanes, el capítol d'estrena donava començament a les 22:45 hores en compte de les 22:15 anunciades per la cadena, que cobria este buit amb més minuts de 'El hormiguero'.

Esta setmana, Cuatro va un pas més enllà i desplaça la sèrie al batega night (00:00 hores). La cadena assegura que es tracta d'una ocasió puntual i la sèrie tornarà al seu horari habitual a partir de la setmana que ve. D'esta manera, la privada reserva el seu prime estafe a un reportatge especial de 'Callejeros' sobre la Llei de Costes.

La veritat és que, igual que va succeir amb la sèrie de Dani Martín, la segona temporada de 'Cuestión de sexo' està collint uns registres molt inferiors a la primera. La sèrie de Willy Toledo va marcar mínim fa dos setmanes amb 6,5%. Des de llavors Cuatro va retardar la seua emissió fins a les 22:45, i la sèrie ha aconseguit guanyar seguiment, per a situar-se sobre la mitjana mensual de l'emissora.

Dijous passat, el capítol d'estrena va marcar un 8,2% enfront del 7,5% de 'Bones' en laSexta. El de reposició, en canvi, no va passar del 7,7% i va ser superat per 'Buenafuente' (8,3%).

"A tota costa", especial 'Callejeros'
Las càmeres de 'Dels carrers', de la mà de la reportera Sonia López, recorren este dijous el litoral espanyol per a conéixer les històries de centenars de persones afectades per la Llei de Costes. I és que poques normatives han suscitant tanta polèmica com esta, inclús 20 anys després de la seua entrada en vigor. La llei no permet edificar a menys de cent metres de la vora del mar o a menys de 20 metres si és sòl urbà. Hotels i vivendes que no complisquen amb eixes distàncies han de derrocar-se. Quan Ana va entrar a viure en sa casa, en la platja de Miengo (Cantàbria) no sabia que el seu somni es convertiria en malson. Des de fa set anys viu amb una orde de derrocament. Qualsevol dia arribaran les màquines.

Huit-cents veïns d'Arenals del Sol (Elx), han perdut la seua propietat. Altíssims blocs construïts sobre l'arena han passat a ser de domini públic. Els propietaris poden disfrutar dels seus apartaments durant 30 anys, però no poden ser heretats pels seus fills. Parlen de frau i engany. Molts continuen pagant les seues hipoteques. En l'illa canària de la Palma, una dona contempla amb llàgrimes les runes de sa casa. Li l'han derrocat. No tenia títol de propietat del sòl, però pagava la Contribució Urbana. Portava seixanta anys vivint en plena costa i no entén per què ara es queda sense casa. Per la casa de Raúl, en plena platja de la Antilla (Huelva), està previst que passe un passeig marítim. Si arriba eixe dia, ell assegura que el soterraran amb les runes. Hi ha tantes històries com afectats per la llei. Mig miler de persones.

Gonzalo se sotmet a l'examen de conduir, en 'Cuestión de sexo'
La hora més temuda por Gonzalo (Gorka Otxoa), el candorós alumne de Diego (Willy Toledo), s'acosta. Només queden unes poques setmanes per a l'examen de conduir. A pesar de les seues dos-centes classes, Gonzalo encara no se sent preparat i culpa d'això a Diego, que acaba de divorciar-se i està més centrat a viure noves experiències amb dones. Però Gonzalo ha d'admetre que la seua relació amb Diego ha tingut una cosa positiva: tal vegada crega que la sexta marxa és un bar de copes, però almenys coneix tots els secrets del món de la parella, i està disposat a comptar-li'l als espectadors de Cuatro en el capítol Gonzalo i el sexe (2a temporada).

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele