lunes, 12 de mayo de 2008

CUATRO OFERIRA 19 PARTITS DE L'EUROCOPA


Del 7 al 29 de juny, Cuatro "farà el major esforç tècnic i humà de la seua història" per a bolcar-se en un dels grans esdeveniments televisius de l'any: l'Eurocopa 2008, informa la cadena en una nota.

Cuatro oferirà en directe un total de 19 partits -16 d'ells en horari de màxima audiència- que inclou, a més de la inauguració, els huit partits més importants de la primera fase, tots els compromisos de la Selecció Espanyola, els Quarts de Final, les Semifinals i la Final.

Setze dels encontres seran en horari me màxima audiència

Per al gran esdeveniment esportiu, Cuatro té previst un desplegament d'un gran nombre de professionals dedicats a cobrir tots els fronts, perquè l'espectador no es perga ni un detall de la competició i de tot el que ocórrega al voltant.

Tots els programes i els servicis informatius de la cadena centraran tota la seua atenció en l'Eurocopa i recolzaran a la selecció espanyola de camí a conquistar l'Eurocopa 2008 en la seua aventura d'Àustria i Suïssa.

El major desplegament tècnic i humà de la seua història

Dels dènou partits que Cuatro retransmetrà en directe, setze seran en horari de màxima audiència, a les 20:45 hores, quan la major part dels aficionats poden disfrutar al màxim del seu equip. Els altres tres estan programats a les 18:00 hores (dos d'ells -dimarts 10 i dissabte 12de juny - disputats per la selecció espanyola).

Tota l'Eurocopa en Digital+

L'empresa Sogecable té l'exclusiva dels drets televisius per a emetre a Espanya l'Eurocopa 2008, i Digital+ oferirà tots els encontres del campionat, del primer a l'últim, en alta definició: serà a través de Canal+ HD (dial 111 de Digital+).

A més, la plataforma proposa durant tot el campionat una programació especial amb l'emissió de reportatges i especials al voltant de l'Euro 2008, estrenarà un canal 24 hores que seguirà al detall la cita d'Àustria i Suïssa i recordarà els millors moments en la història de l'Eurocopa.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele