jueves, 8 de mayo de 2008

ANTENA 3 COMENÇA EL RODATGE DE "LALOLA"

Antena 3 comença este dijous el rodatge de "Lalola", la seua nova ficció de tira diària l'estrena de la qual està previst per al pròxim estiu.

Adaptació de la reeixida telenovel·la argentina, la cadena podria estrenar-la coincidint amb el final en Telecinco de "Yo soy Bea", i intentar així heretar d'alguna manera l'audiència d'esta.

"Això és un poc que tot el món pensa, no diria que no, però per a nosaltres l'important és que la sèrie estiga acabada i en condicions d'emetre's. Quan això ocórrega, l'estrenarem sense tindre en compte el que faça la competència", ha explicat hui en roda de premsa la responsable de Ficció d'Antena 3, Sonia Martínez.

Marina Gatell i Octavi Pujades, els protagonistes

"Lalola" està protagonitzada per l'actriu Marina Gatell ("MIR", "7 Vidas", "El mundo de Chema", etc.), qui serà Lola Padilla, la dona en què es convertix l'home masclista, Lalo, amb el que arranca la ficció.

El debut com a actriu de Beth ("Operación Triunfo")

Junt amb Gatell, estarà Octavi Pujades ("Mesa para cinco", "Al salir de clase"), que interpretarà a Sergio, el romanç de Lola, així com Lilian Caro ("Matrimonio con hijos"), Olalla Escribano ("Hospital Central", "El comisario") i Daniela Acosta ("MIR"), entre altres.

A més, l'exconcursant de “Operación Triunfo” i representant espanyola d'Eurovisió en 2003, Beth, també participarà en la sèrie amb un paper secundari.

"Tenim una crisi en les vesprades des de fa un any"

Encara que la cadena no ha decidit en quin horari l'emetrà, "Lalola" serà una de les noves apostes de les vesprades d'Antena 3, una de les franges més discretes de la cadena en termes d'audiència.

"Tenim el repte de millorar les vesprades, encara que sabem que és molt difícil. De 16 a 20 hores tenim una crisi des de fa un any i durant estos mesos hem estat treballant per a solucionar-ho, perquè les crisis també passen", hi ha reconocido Martínez.

"Lalola", producida per Zebra Producciones, és l'adaptació de la versió original argentina del mateix nom, que ha sigut venuda a més de 20 països abans d'haver-se emés, entre ells Rússia, França, Mèxic...

"Hi havia moltes televisions darrere de 'Lalola'"

"Vam estar buscant una sèrie diària on la comèdia tinguera una presència molt forta. Ens vam decidir ràpidament per ‘Lalola’ porque, a més, hi havia moltes televisions darrere d'ella”, ha explicat Martínez, qui ha assegurat que “encara que la versió original té 165 capítols, si tot va bé, seguiríem amb la trama i faríem més".

La cadena s'ha decidit en esta ocasió per adaptar un format internacional en compte d'emetre l'original, encara que els costos siguen majors. “Si emetérem la versió argentina ens costaria la dècima part, però creiem que és millor adaptar-la al nostre to perquè estiga més prop de l'espectador".

Cap cadena podrà emetre a Espanya una altra versió de "Lalola"

Antena 3 ha comprat els drets del format original de “Lalola” perquè cap cadena puga emetre una altra versió de la sèrie. Per este motiu, amb “Lalola” no podrà ocórrer el mateix que va succeir amb “Yo soy Bea”, quan Antena 3 va adquirir els drets de la versió mexicana mentres Telecinco produïa la seua.

"Quan Telecinco va comprar ‘Bea’, una de les versions es va quedar fora del contracte, pel que Antena 3 va poder comprar l'adaptació mexicana i emetre-la", ha explicat Martínez, quien en eixe moment era la responsable de Ficció de Telecinco. "nosaltres hem comprat el format original", ha afegit.

Un home masclista condemnat a ser dona

"Lalola" és la història de Lalo (Ramiro Padilla) un doner incorregible a què una examant despitada (Romina) transforma en dona com a venjança. A partir d'ací, Lalo serà Lola, una exuberant dona que haurà de patir en carn pròpia els prejuís masclistes que tenia quan era home.

Lola buscarà desesperadament la dona que el va enxisar, amb l'esperança de recuperar la seua verdadera identitat. Però la seua ment s'anirà emmotlant lentament al seu cos.

Les trames de "Lalola" es desenrotllen en una agència de publicitat i es gravaran en l'ambiciós plató de la producció, instal·lat a Torrejón d'Ardoz (Madrid), a més de en localitzacions exteriors.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele