martes, 6 de mayo de 2008

CUATRO ESPERA UN BON MES DE JUNY EN AUDIENCIES

El director general de Cuatro, Daniel Gavela, preveu que el mes de juny serà el "millor de la vida" d'esta cadena gràcies a l'emissió de l'Eurocopa de futbol, que se celebrarà eixe mateix mes a Àustria i en la que participarà la selecció espanyola de Luis Aragonés.

Sogecable va anunciar el passat 20 de desembre l'adquisició en exclusiva dels drets de l'Eurocopa de Futbol 2008, que serà retransmesa a través de Cuatro i la plataforma de pagament Digital . Així, la cadena de pagament oferirà els 31 partits de la competició, mentres que Cuatro emetrà en obert tots els partits de la selecció espanyola, des del 7 fins al 28 de juny.

Gavela va assegurar que Cuatro aprofitarà esta "manera única de connectar" amb els espectadors, ja que tots "vibraran" amb l'esquadra nacional. No obstant això, va advertir que han de ser "moderats" a causa de la "estacionalitat" actual del món televisiu.

En este sentit, va explicar que Cuatro serà "cauta" en les seues previsions, ja que en mesos anteriors han comptat amb productes programats per al pròxim quadrimestre, a causa de la vaga de guionistes nord-americans. "Ha tingut molt d'impacte i hem hagut d'avançar moltes produccions", va assegurar.

Estes previsions coincidixen amb la presentació dels resultats quadrimestrals d'audiència del canal en obert de Sogecable, en els que Cuatro va aconseguir augmentar prop de dos punts la seua quota de pantalla (del 7,8 per cent de desembre al 9,2 per cent d'abril).

Una cadena amb continguts "familiars, però moderns"

Segons el director de continguts de la cadena, es tracta d'un creixement "espectacular" en un quadrimestre en què la cadena no ha comptat amb esdeveniments esportius. Al seu entendre, açò demostra un ascens "equilibrat" d'una cadena amb continguts "familiars, però moderns".

Gavela va destacar el bon funcionament de 'Fama ¡a bailar!' en sobretaula, la franja "més dèbil" de la cadena i que en anteriors ocasions havia resultat "inexpugnable". El programa, que va concloure dilluns passat com l'emissió d'entreteniment més vista de la seua història, no tornarà a la cadena abans de l'estiu "en cap cas".

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele