miércoles, 28 de mayo de 2008

ANTENA 3 ESTRENA "THE INSIDE"

Antena 3 estrena este dimecres en late night (00:15 hores), després del capítol d'estrena de "El Internado", la seua nova sèrie norteamericana "The inside", que ve a reforçar la seua oferta de ficció estrangera.

“The Inside”: Un sinistre drama policial, protagonitzat per Peter Coyote

“The Inside” és un drama policial que gira entorn de l'agent del FBI Rebecca Locke (Rachel Nichols) i la seua busca per aclarir els assassinats més terribles que arriben a la Unitat de Crims Especials de Los Ángeles.

La sèrie narra a més els sacrificis i renúncies a nivell personal que els agents especials d'esta unitat han de fer per a complir amb la seua missió en un món sinistre i desagraït.

Tot comença quan l'agent Supervisor de la Unitat, Virgil “Web” Webster (Peter Coyote), selecciona personalment a Rebecca Locke per a formar part de la seua divisió, per un secret que ella oculta i que li ha proporcionat una visió única de la ment dels criminals i les seues víctimes.

Prompte, l'agent especial Paul Ryan (Jay Harrington), descobrirà el secret que Rebecca amaga i estarà decidit a protegir-la de Web, perquè considera que farà el que siga per a resoldre els crims.

La Unitat de Crims Especials de Los Ángeles se completa amb els agents especials Danny Love (Adam Baldwin), líder de l'equip de tàctiques; la psicòloga Melody Sims (Katie Finieran); i el tècnic en computació Carter Howard (Nelson Ellis).

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele