viernes, 9 de mayo de 2008

"HOUSE"TAMBE TINDRA EL SEU SPIN-OFF

L'evolució natural de totes les sèries d'èxit pareix tindre un spin-off i “House” no seria l'excepció.

La sèrie que protagonitza Hugh Laurie tindrà una seqüela, segons avança hui la revista TV Guide, en la que ja està treballant secretament la Fox en col·laboració amb NBC Universal.

El spin-off de la reeixida ficció mèdica que a Espanya emet Cuatro veurà la llum la pròxima temporada i girarà entorn d'un nou personatge masculí que els productors introduiran en una trama de diversos episodis.

El curiós és que el protagonista de la seqüela de “House” no serà un metge, sinó un investigador privat.

Cuatro emite la quarta temporada
Cuatro estrenó el passat 29 d'abril els nous capítols de “House” corresponents a la seua quarta temporada, de la que ja s'havien emés nou entregues.

La reeixida sèrie nord-americana, que fins llavors oferia reposicions en dimarts, va emetre el seu últim episodi d'estrena el passat 4 de març. “House”, com la majoria de les principals sèries americanes, va patir un parada deguda a la vaga de guionistes als Estats Units.

En esta quarta temporada, la première del qual va ser oferida per Cuatro el 25 d'octubre, i la temporada des del 15 de gener, “House” va acumular una excel·lent audiència mitjana del 17.7% de quota i quasi tres milions i mig de fidels (3.490.000). D'esta manera, se situa de nou com el més vist de la cadena en este curs.

En el seu tornada, la premiada ficció que protagonitza Hugh Laurie compite de nou amb “Los hombres de Paco” en Antena 3, amb la que ja va mantindre un renyit pols este passat hivern, però també té que veurese-les amb la nova edició de “Operación Triunfo” en Telecinco. En el seu entrega d'ahir, el doctor va reunir a més de 3 milions de fidels amb un 16.7% de quota de pantalla.

Torna amb nou equip i nous casos

“House” es va despedir el passat hivern amb elecció final de candidats en el Princeton Plainsboro. L'exhaustiva selecció d'aspirants per al nou equip de House va tocar a la seua fi, després que la paciència de Cuddy tocara sostre i li exigira una decisió immediata.

House tuvo que quedar-se només amb dos aspirants i va decidir utilitzar de nou un complicat cas mèdic per a la seua elecció.
Es tractava de Jimmy Quidd, un músic addicte a les drogues que arriba a l'hospital amb símptomes greus. Els candidats que van diagnosticar bé el pacient van ser els que van obtindre una plaça en l'Hospital junt amb House.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele