jueves, 8 de mayo de 2008

LA 1 ESTRENA ESTE DIUMENGE LA NOVA VERSIO DE "EL COCHE FANTASTICO"

La 1 estrena diumenge que ve, 11 de maig, en prime estafe la nova versió de "El coche fantástico", una pel·lícula que recupera la mítica sèrie dels anys huitanta.

Després del gran èxit que ha tingut este "revival" en la cadena nord-americana NBC, que la va estrenar el 17 de febrer amb quasi 13 milions d'espectadors, TVE emetrà en exclusiva esta pel·lícula, protagonitzada per Justin Bruening en el paper de Mike Tracer, fill del mític Michael Knight (David Hasselhoff), que també intervé en el film en el paper de pare.

"El coche fantástico" torna a Televisió Espanyola, però ara el conduïx Mike Tracer (Justin Bruening), fill de Michael Knight (David Hasselholff). Una nova generació amb una versió renovada de KITT -Knight Industries Three Thousand-, el millor cotxe mai creat: té un superordinador capaç d'hackear qualsevol sistema, una innovadora nanotecnologia que li permet canviar de forma i color.

A més, la seua intel·ligència artificial, lògica, precisa i amb coneixements infinits, el convertix en el millor company per a batre els criminals.

El Pontiac Firebird Trans Am, que conduïa Michael Knight en la sèrie, es convertix ara en un Ford Mustang Shelby GT500K. Més potència i tecnologia per a combatre els vilans.

Mike disposarà de tres versions: KITT Hero, per a reptes normals; KITT Attack con més velocitat gràcies a tecnologia "air-ride", i parts del "cos" del cotxe especialitzades –Semblant al model de "súper persecució" de l'antic KITT-; i KITT Remote, que conduïx a soles.

Una pel·lícula, produïda per la companyia Weinstein i dirigida per Steve Shill, Doug Liman, y que recrea una de les sèries de més èxit dels anys 80 i que va emetre TVE. Ara KITT vuelve a l'acció amb més tecnologia, potència i velocitat per a salvar als més dèbils.

La trajectòria de Justin Bruening, pareguda a la de David Hasselhoff

Justin Bruening, un dels protagonistes del serial “All my children” des de 2003, donarà vida al fill de Michael Knight en la pel·lícula, que compta amb Steve Shill ("The Kill Point," "Dexter") com a director.

La trajectòria de Justin Bruening guarda un cert paral·lelisme amb la de David Hasselhoff en el seu dia, ja que este també formava part del repartiment d'un serial americà, "The Young and the Restless", abans d'aconseguir el paper protagonista en “El coche fantástico” que el va catapultar a la fama.

A més de "All My Children," Bruening també ha participat en les sèries "One Life To Live" i com a artista invitat en "Cold Case” (“Caso abierto”).

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele