miércoles, 21 de mayo de 2008

GISELA I DUSTIN NO PASSEN A LA FINAL D'EUROVISION

La "ex triunfita" Gisela, representant d'Andorra, i el titot Dustin, candidat per Irlanda, van ser eliminats de Eurovisión en la primera semifinal que es va celebrar anit en el Belgrado Arena de la capital Sèrbia.

A pesar de l'expectació amb què s'havia rebut a la peculiar mascota irlandesa, considerada un dels principals rivals de Chikilicuatre per a la final del dissabte, el titot Dustin no va aconseguir passar la primera garbella en què van participar 19 països, entre ells, Gisela, concursant de la primera edició de “OT”, qui tampoc va aconseguir els vots suficients.

Rusia i Grècia, dos favorites que sí que van passar

Dels 19 països que van actuar anit, estos són els deu que van aconseguir el passe a la final i que, per tant, s'enfrontaran al candidat espanyol: Romania, Armènia, Bosnia-Herzegovina, Israel, Finlàndia, Polònia, Azerbaitjan, Noruega, Rússia i Grècia.

Per la seua banda, nou van quedar eliminats: Montenegro, Estonia, Moldàvia, Sant Marino, Bèlgica, Eslovènia, Holanda, i els ja mencionats, Andorra i Irlanda.

Demà es disputa la segona semifinal

Els deu països més votats ahir es sumen a les cinc delegacions que ja tenien assegurat un lloc en la final de dissabte que ve 24: Espanya, Regne Unit, Alemanya, França i Sèrbia, guanyadora de l'any passat i país organitzador del festival.

Les altres deu places que encara queden lliures per a la gala del dissabte seran ocupades pels representants més votats de la segona semifinal que se celebrarà demà i que no serà retransmesa per TVE.

En esta segona selecció competixen els països següents: Islàndia, Suècia, Turquia, Ucraïna, Lituània, Albània, Suïssa, República Txeca, Bielorússia, Letònia, Croàcia, Bulgària, Dinamarca, Geòrgia, Malta, Xipre, Macedònia i Portugal.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele