miércoles, 28 de mayo de 2008

EL CONFLICTE TV3 - CANAL 9 PODRIA TINDRE ELS DIES CONTATS

Pareix que el conflicte que enfrontava a la Generalitat Valenciana amb la Catalana per les emissions de TV3 en la Comunitat Valenciana podria tindre els seus dies contats. Segons ha afirmat en el Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC), Joan Manuel Trasserras, conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació català, en estos moments es donen les condicions polítiques per a aconseguir un pacte entre ambdós governs i aconseguir garantir l'emissió de TV3 en la Comunitat Valenciana i la de Canal 9 a Catalunya.

Ara només resta que el Consell de ministres aprove el decret perquè es puga materialitzar este fet. El mateix Tresserras ha declarat que esta solució ha patit diversos obstacles en els últims mesos degut a la convocatòria d'eleccions generals, entre altres.

Este anunci arriba després de diversos anys de baralles legals entre la Generalitat Valenciana i Acció Cultural del País Valencià (ACPV), associació propietària dels repetidors de TV3 que retransmeten el senyal en la Comunitat Valenciana, en els que ni tan sols els jutges s'han posat d'acord. Mentres que a Alacant un jutge va ordenar la suspensió de les emissions a Alacant el passat mes d'abril del 2007, un altre jutge a València desestimava la petició del Govern Valencià de tancar el repetidor de la zona de València.

Darrere d'estes sentències judicials, la Generalitat Valenciana va intentar el tancament del repetidor de la Carrasqueta encara que es va trobar amb una manifestació dels membres d'ACPV que va impedir este fet. Finalment els operaris de la Generalitat van tancar el repetidor de la Carrasqueta (Alacant) el passat mes de desembre.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele