lunes, 5 de mayo de 2008

CUATRO PREPARA EL LLANÇAMENT DE "UGLY BETTY"

Cuatro prepara el llançament per al pròxim mes de juny de la producció 'Ugly Betty', la versió nord-americana de la sèrie original 'Yo soy Betty, la Fea', que s'emet actualment en el canal ABC, segons van confirmar fonts de la cadena.

D'esta manera, Cuatro pretén acompanyar l'emissió de l'Eurocopa de Futbol, una de les seues principals apostes, amb una producció que ha obtingut "importants" registres d'audiència als Estats Units.

Els drets d'explotació de les adaptacions d'esta sèrie pertanyien a Telecinco, encara que Cuatro ha aconseguit l'opció d'emetre 'Ugly Betty' des de fa unes setmanes.

Per altra part, està previst que "Yo soy Bea", la reeixida versió espanyola que emet Telecinco en les seues vesprades de dilluns a divendres, arribe a la seua fi al juny, per la qual cosa el final de la ficció que protagonitza Ruth Núñez coincidirà amb l'inici de "Ugly Betty" en Cuatro. "Yo soy Bea" podria continuar la seua emissió en Telecinco a través d'una seqüela, tot i que encara no hi ha res confirmat a este respecte.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele