martes, 27 de noviembre de 2007

"A 3 BANDAS" ASEGURA LA SEUA CONTINUITAT FINS A GENER

La cadena de Planeta continuarà amb l'emissió de 'A 3 Bandas' y en data de hui no té intenció de retirar-lo de graella, segons ha conegut la premsa televisiva En les últimes setmanes unes quantes fonts asseguraven que el programa de Cuarzo tenia els seus dies comptats en les vesprades d'Antena 3, informació que finalment no es confirma segons acaba de conéixer este portal.

El que sí que farà 'A 3 Bandas' será reforçar els seus continguts centrant-se, sobretot, en temes d'actualitat i debat. La cadena intentarà introduir canvis de manera gradual per a així intentar resurar la seua mitjana i de pas la de la cadena.

'A 3 bandas' va nàixer al setembre amb un moviment rellamp d'Antena 3 després que Telecinco temptara a l'equip de '¿Dónde estás corazón?' i a la seua productora, Cuarzo. La cadena va decidir d'esta manera "lligar" a '¿DEC?' amb el premi d'un magacín de vesprada per a la productora de Ana Rosa Quintana.

'Punto Doc' podría renovar
D'altra banda, Antena 3 està a punt de donar llum verd a noves entregues del seu programa de reportatges 'Punto Doc'. L'espai que ha comptat amb bones crítiques va registrar la setmana passada un 16,8% amb 1.268.000 espectadors. 'Punto Doc' mostrava una realitat des del punt de vista de 4 personatges famosos. La cadena encara té en la recambra una entrega més que emetrà pròximament.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele