lunes, 19 de noviembre de 2007

"LOS HIJOS DE BABEL", NOU MUSICAL EN LA 1 PER A 2008

Televisió Espanyola prepara la seua nova programació per a l'inici de 2008. Un dels programes que probablement veuran la llum en el primer trimestre, serà 'Los hijos de Babel'. Segons avança la premsa es tracta d'un nou concurs de dots musicals que estarà produït per Endemol.

L'1 emet des de fa diversos dies les primeres promocions del concurs. Un nou espai dirigit exclusivament a immigrants, ja que seran només ells els únics aspirants a poder participar en esta espècie de 'Operación Triunfo'.

La productora acaba de començar el càsting a la recerca d'eixos immigrants amb dots per al cant i/o algun tipus d'instrument. Al llarg de les pròximes setmanes Endemol durà a terme les proves necessàries per a seleccionar els participants de 'Los hijos de Babel'. La productora no ha previst realitzar càstings per diferents ciutats com sí que ha realitzat anteriorment amb un altre tipus de formats com, per exemple, els reality xous.

Segons les notícies aparegudes en premsa, la cadena pública al·lega que els immigrants arriben en unes circumstàncies que els resten oportunitats per a demostrar el seu talent artistic, és per això, pel que L'1 hi ha decidit dirigir-se a ells amb esta nova oferta televisiva. Es tracta d'un format nou i arriscat, pel que dificilment es podrà preveure si la resposta de l'audiència és positiva o no.

En 'Los hijos de Babel' els concursants hauran d'interpretar els temes d'artistes nacionals com internacionals, però amb una dificultat afegida: el programa adaptarà eixos grans èxits als ritmes dels seus països d'origen. A més, el programa comptarà amb xicotets reportatges en què es comptarà amb detalls la vida personal dels immigrants.

Darrere d'un format musical d'èxit

Des que la cadena pública deixara escapar el format de 'Operación triunfo', TVE pareix buscar desesperadament un altre espai que li servix almenys per a pujar la seua audiència mitjana. En els últims anys la cadena ha emés sense gran acceptació formats com 'Gente de primera' o 'El coro de la cárcel'. No obstant això, arrere queden les audiències milionàries collides en les primeres edicions del reality de Gestmusic.

'Los hijos de Babel' es presenta com un nou concurs musical d'horari de màxima audiència que mesclarà les actuacions musicals amb xicotets vídeos que relataran la seua situació des de l'arribada a Espanya.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele