martes, 20 de noviembre de 2007

"PUNTODOC" NOU ESPAI EN ANTENA 3

Antena 3 estrena este dimecres, 21 de novembre, al voltant de la mitjana nit, 'PuntoDoc', un format de la productora Cuatro Cabezas que, a través de la fórmula de la multimirada, abordarà des de distints prismes, una mateixa realitat. En la primera de les seues dos edicions, el programa s'endinsarà en els secrets del "Sexo Adolescente".

Quatre presentadors seran tant testimonis com protagonistes de la realitat davant la qual s'enfronten i es convertiran en còmplices reporters que mostraran la dita realitat vista des de tots els seus angles possibles.

En "PuntoDoc", Pepón Nieto, Tristán Ulloa, Raúl Peña i Luján Argüelles s'involucraran amb els seus protagonistes i inclús mostraran l'enuig, la tendresa o la commoció a mesura que les històries vagen prenent forma en el relat.

Així mateix, el relat àgil i realista, i el trasllat dels presentadors al lloc protagonista de cada una de les cares de la mateixa moneda fan de "Sexo adolescente" un document que buscarà la complicitat de l'espectador per mitjà del rigor, la fidelitat de les dades, l'atractiu de la seua posada en escena.

En la seua primera edició, l'espai realitzarà un viatge al cor del “Sexo Adolescente” i analitzarà les claus d'una realitat que retrata. Aspectes com el pas de la infància a l'adolescència, l'acceptació dels canvis físics i emocionals o les fórmules més clàssiques i modernes d'encarar les relacions sexuals, entre altres.

El debut sexual cada vegada més primerenc, les distintes tendències d'homosexualitat, bisexualitat i heterosexualitat, els llocs en què es troba el sexe fàcil o les receptes de comunicació per a una millor experiència seran alguns dels elements clau amb què, a través de les quatre mirades dels presentadors de "PuntoDoc" mostrarà el món del sexe adolescent de hui.

Així mateix el programa se submergix en les zones en què els jóvens troben el sexe més novell, acompanya els seus protagonistes a la nit i els seus encontres, i viurà de primera mà una realitat conflictiva a través d'històries paral·leles, simultànies i inclús contradictòries.

Pepón Nieto coneixerà a Adriana i a les seues amigues. Junt amb elles, el presentador traslladarà el ritu iniciàtic de com vestir-se abans d'eixir de marxa, mostrarà les pretensions amb què comença una nit de festa i viurà unes hores amb els seus protagonistes en una discoteca de la capital. A més, coneixerà a un grup de xics que tenen una visió molt particular del sexe: volen arribar verges al matrimoni.

Per la seua banda, Tristán Ulloa serà testimoni de diverses realitats ben distintes. Laura i Yerson tenen 17 anys i asseguren que la seua tendència sexual és cada dia més clara: ell és gai i ella bisexual. A més, coneixerà a Yoli, una xica que de jugar amb nines va passar a preparar biberons: va ser mare als 15 anys.

Però el pas de la infància a l'adolescència no sols incumbix als jóvens: pares i mares cada dia viuen més preocupats i no descansen fins que tornen a casa. Raúl Peña compartirà una nit amb Ana i els seus pares. Ells li demostraran que la comunicació és imprescindible perquè un adolescent puga gaudir cada dia de més llibertat, mentres que una sexòloga explicarà per què la mescla d'adolescència i sexe és moltes vegades tan explosiva.

El viatge de Luján Argüelles li portarà de la temptació a la prevenció. Amb un grup de xiques descobrirà la vesprada light i el “lligue” en els parcs. Una jove li relatarà el seu traumàtic avortament i serà testimoni d'una classe d'educació sexual per a jóvens en què aprendrà les claus perquè l'encontre sexual comence i acabe tan sols en plaer.

"Cuatro Cabezas" competix contra si mateixa

Amb l'emissió d'estos reportatges en la nit dels dimecres, es dóna la casualitat que la productora "Cuatro Cabezas" competirà contra si mateixa, ja que és també la productora de 'Caiga quien caiga' en Telecinco, que s'emet a la mateixa hora. De moment, es tracta de dos únics especials, encara que com sol ocórrer sempre no es descarta que el programa tinga algun tipus de continuïtat si la fórmula funciona i l'audiència abona estos primers dos programes.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele