miércoles, 28 de noviembre de 2007

MIGUEL ANGEL SILVESTRE S'INCORPORA A "SIN TETAS NO HAY PARAISO"DE TELECINCO

L'actor Miguel Ángel Silvestre ("Motivos personales", "Mis adorables vecinos") s'ha incorporat a l'elenc de "Sin tetas no hay paraíso", sèrie que constituïx una de les principals novetats de ficció pròpia de Telecinco, informa la cadena en una nota.

En esta ficció, que actualment es troba en procés de gravació i començarà a emetre's al començament de 2008, Silvestre encarnarà el personatge de El Duque, un narcotraficant ambiciós i atractiu que seduïx a Catalina (Amaia Salamanca), la protagonista.

Silvestre, que va botar a la popularitat fa diverses temporades darrere d'abandonar in extremis la segona temporada de "Motivos personales" pel cine, substituïx en el paper a Iván Hermés ("Al salir de clase"), anunciat el passat estiu per Telecinco per a este personatge protagoniste.

“Sin tetas no hay paraíso” és una adaptació del format original colombià -produït per Telecinco en col·laboració amb Grundy Televisió, la productora de “Yo soy Bea”-, que narra la història d'una jove de classe mitja-baixa que s'introduïx per amor en el món del narcotràfic i la prostitució de luxe.

Fernando Guillén Cuervo i Leandro Rivera, també en el repartiment

Amaia Salamanca en el paper estel·lar i Miguel Ángel Silvestre com a protagonista masculí encapçalen un repartiment integrat per Cuca Escribano, Javier Collado, Fernando Guillén Cuervo, Armando del Río, María Castro i Leandro Rivera, l'actual copresentador de "Caiga Quien Caiga", entre altres actors.

Un ambiciós narco

Rafael Mejías, més conegut com El Duque, és un jove ambiciós, atractiu i sense moral, un narcotraficant que ocupa una posició intermèdia en el món de la droga, encara que la seua aspiració personal és arribar al nivell més alt de l'organització per a la que treballa.

De ment àgil i ràpida, és un xic de classe obrera que en molt pocs anys ha aconseguit un elevat nivell de vida gràcies a la seua activitat delictiva, la seua valentia per a afrontar el perill i la seua fèrria determinació per a eliminar els obstacles que se li interposen en el camí.

En el pla personal té una forta necessitat ser respectat, una actitud que fomenta en el seu entorn de través de la por i dels diners. Li agrada estar rodejat de dones boniques, però no s'involucra sentimentalment. No creu en l'amor i la seua màxima principal és que “tot el món té un preu”.

Argument central

“Sin tetas no hay paraíso” narra la història de Catalina (Amaia Salamanca), una jove que estudia en un institut de secundària. Encara que està dotada d'una extraordinària bellesa, se sent acomplexada per la reduïda dimensió del seu pit.

La vida de Catalina dóna un gir de 180 graus quan s'enamora d'un narcotraficant, El Duque (Miguel Ángel Silvestre), un home que s'ha marcat com a meta personal arribar al nivell més alt de l'organització per a la que treballa. Enlluernada per l'amor que sent cap a ell, Catalina acaba enfrontant-se a la seua família alhora que s'endinsa en un món ple de perills.

Principals característiques de la versió espanyola

La versió adaptada de “Sin tetas no hay paraíso” es mantindrà fidel a l'argument central del format original colombià, però inclourà aportacions genuïnes en la seua versió espanyola per a adaptar les trames a la realitat social del nostre país:

- Entorn social: Mentres que en la versió colombiana els esdeveniments se succeïxen en un ambient marginal, l'adaptació espanyola tindrà lloc en un context de classe mitjana, estrat social predominant al nostre país. L'objectiu és aconseguir que la història resulte el més pròxima possible a l'espectador perquè este obtinga la impressió que els fets podrien ocórrer-li a qualsevol persona del seu entorn.

- Personatges: L'adaptació espanyola inclourà alguns canvis en els personatges principals de la sèrie, com la mare de la protagonista. Mentres que en el format original es tracta d'una persona sense recursos, que també queda fascinada pels diners fàcils i que sovint mira cap a un altre costat davant de les dubtoses activitats de la seua filla, Fina, la mare de la protagonista espanyola, és una dona molt més positiva, que tracta de traure la seua família avant realitzant un gran esforç i que pren decisions sacrificades per a poder conduir els seus fills pel bon camí.

D'altra banda, la versió adaptada tindrà una línia policial inexistent en l'original i un personatge totalment nou: l'inspector Torres, un representant de la llei que donarà protagonisme a les Forces de Seguretat de l'Estat i que deixarà patent l'actuació de la Justícia al nostre país.

- Les motivacions de la protagonista: mentres que el personatge principal de la sèrie colombiana es mou per diners i ambició, la protagonista de la versió espanyola actua per amor. Per la intensitat dels seus sentiments no dubtarà en desoir els consells de la seua família i s'endinsarà de ple en un món tremendament complicat i perillós, que dotarà a la història d'una major força dramàtica. Es tracta en conseqüència d'un relat més esperançador, en el que la capacitat de penediment i la valentia de reconéixer els propis errors adquirix un pes específic dins de la trama.

Èxit a Colòmbia

Basada en la novel·la homònima de l'escriptor Gustavo Bolívar, la sèrie colombiana va suposar el major èxit d'audiència de la televisió en aquell país. A més, ha sigut el producte televisiu més venut per Caragol TV en els últims anys: el format ha sigut adquirit per televisions de més de 25 països i actualment s'està negociant la venda als Estats Units, Rússia i Itàlia.

Aclamada pel públic i la crítica, la sèrie original ha obtingut set premis India Catalina 2007 (Colòmbia) en el seu país, entre els quals figuren els guardons a la Millor Sèrie, Millor Guió, Millor Direcció, Millor Banda Sonora i a l'Actriu Revelació.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele