jueves, 1 de noviembre de 2007

CUATRO ESTRENA "HIGH SCHOOL MUSICAL 2"

Cuatro estrena hui, dijous 1 de novembre, en el prime time High School Musical 2, seqüela d'un dels fenòmens musicals del passat any, segons publica hui El Periódico de Catalunya.

L'estrena mundial de High School Musical 2, el passat 17 d'agost en Disney Channel, va batre tots els rècords d'audiència als Estats Units, situant-se com el producte més vist en la història de la televisió per cable amb 17.2 milions d'espectadors, tants com les quatre grans networks juntes.

Després de l'èxit collit per High School Musical -tot un fenomen de masses emés en més de 100 països, nominada a sis categories dels prestigiosos Emmy y guanyadora de dos d'ells al Millor Programa Infantil/Juvenil i Millor Coreografia- arriba la segona part del musical que se centra en la preparació de les vacacions dels xics després del fi de l'escola.

Va superar a “Monday Night Football”

“High School Musical 2” es va convertir en l'emissió més vista de la història de la televisió per cable als Estats Units amb una audiència de 17.2 milions d'espectadors, superant així al programa de la cadena esportiva ESPN que, amb 16 milions d'espectadors, regentava el rècord d'audiència gràcies al seu programa “Monday Night Football”.

“High School Musical 2” fue a més el programa més vist de la història de la televisió als Estats Units entre xiquets de 6 a 11 anys, amb un total de 6.1 milions d'espectadors. També va batre tots els rècords entre adolescents de 9 a 14 anys amb 5.9 milions d'espectadors, sent el programa d'entreteniment més vist de tots els temps en eixa franja d'edat.

“High School Musical 2” va ser també l'emissió més vista en total individus un divendres en els últims 5 anys en EE. UU. La primera emissió de “High School Musical 2” ha aconseguit més del doble d'espectadors que l'estrena de “High School Musical” al Gener del 2006 (7,7 milions d'espectadors).



L'estiu més emocionant de les seues vides

El curs ha acabat i Troy Bolton, la superestrela de l'equip de basquetbol de East High School, la intel·ligent Gabriella Montez i la resta dels Wildcats es preparen per a disfrutar de l'estiu més emocionant de les seues vides.

Però tot canvia quan Sharpay Evans, la reina dels escenaris, utilitza els contactes del seu “papà” per a aconseguir un treball a Troy en la seua súper exclusiu club de camp...

Els personatges

- Troy (Zac Efron): És el líder de l'institut. Guapo, educat i capità de l'equip de basquetbol. Totes les xiques estan boges per ell, però només una ha robat el seu cor.

- Gabriela (Vanessa Anne Hudgens): És una xica simpàtica, intel·ligent i estudiosa. Les ciències són el seu fort. Encara que quan descobrisca la seua passió per la música tot canviarà per a ella.

- Sharpay (Ashley Tisdale): És egocèntrica, manaire i creguda, però com tots té el seu coret. És la presidenta del club de teatre de l'institut i farà el que siga per a aconseguir el paper protagonista en el musical d'hivern, una cosa que ha fet en les últimes 17 representacions.

- Chad (Corbin Blue): És el millor amic de Troy, el seu company d'equip i el seu gran confident. Fins que descobrix la passió de Troy per la música i és incapaç de comprendre que per al seu amic hi haja una miqueta més important en el món que el basquetbol.

- Taylor (Monique Coleman): És bona estudiant, líder del club de ciència i la primera amiga que Gabriela tindrà a l'arribar a l'escola. Però també té prou prejuís contra els quals tenen altres aficions i li costarà comprendre la passió de la seua amiga.

- Ryan (Lucas Grabeel): És el germà de Sharpay i el seu major fan. Sempre a l'última moda, disfruta interpretant amb la seua germana i ajudant-la a desenrotllar els seus perversos plans.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele