jueves, 15 de noviembre de 2007

MARISA PORCEL I PEPE RUIZ SERAN ELVIRA I FERMIN EN "LA FAMILIA MATA"

Marisa Porcel y Pepe Ruiz se incorporen al desembre al repartiment de 'La familia Mata', la sèrie que Antena 3 emet en el prime estafe els dilluns. La popular parella d'actors seran en la ficció Elvira Jiménez i Fermín Mata, els pares de Arturo i iaios de Susana i Marcos Mata.

Els nous personatges
Marisa Porcel es Elvira Jiménez
La iaia de Susana i Marcos puede presumir de ser una de les primeres dones a estudiar una carrera universitària, encara que de poc li va servir, ja que mai va arribar a exercir. En els últims temps s'ha aficionat a l'esoterisme i li agrada tirar les cartes.

Elvira es una dona forta, sense problemes de salut, amb una ment oberta i d'idees clarament feministes. Defén el sexe lliure i, sobretot, el sexe en la tercera edat. No té pèls en la llengua.

Adora el seu fill Arturo, a què sempre hi ha sobreprotegit. No compartix el seu caràcter tradicional, però el defén a ultrança encara que siga evident que no té raó. No suporta a Gloria, la seua nora, a qui culpa de tots els mals del seu fill.

Pepe Ruiz es Fermín Mata
Fermín és un home fet a si mateix que des de molt jove ha sigut un triomfador en els negocis. Encara que assegura que té tres carreres, la realitat és que ni tan sols va acabar el col·legi.

Als seus 74 anys, seguix creient-se un seductor i mai ix de casa sense el seu trage a mesura i el seu mocador en la butxaca de la jaqueta. La seua mala salut és el seu principal motiu de preocupació, el que li porta a estar sempre en la consulta del metge i atibacant-se a pastilles.

Tradicional fins a la medul·la, igual que al seu fill, està orgullós de ser espanyol i de tot el que comporta: bous, pernil, mus... Li agrada presumir que es tracta amb l'elit política, social i econòmica del país i de part d'Europa.

Sempre ha considerat el seu fill Arturo un empresari de segona. Fa quinze anys van discutir i des de llavors, la seua relació no és bona. El seu taló d'Aquil·les és la por que la gent i, en especial, el seu fill, descobrisquen que, en realitat, és un perdedor.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele