jueves, 15 de noviembre de 2007

RAMON GARCIA FIRME CANDIDAT A PRESENTAR LES CAMPANADES DE CAP D'ANY PER ANTENA 3

Si tot seguix el seu curs Ramón García serà un any més un dels rostres d'este Nadal. La cadena ha remenat diverses possibilitats, però finalment pareix que podria decantar-se per un valor segur. Segons ha conegut la premsa de la televisió, Ramón García és el ferm candidat a presentar les Campanades des de la tradicional Puerta del Sol.

Com ja va avançar esta web, la cadena ha previst que siga una parella l'encarregada de despedir el 2007 i de donar la benvinguda al 2008. L'actriu i presentadora Anabel Alonso és una altra de les candidates a ocupar eixe lloc. De fet, segons pareix, la intenció inicial de la cadena era delegar la presentació de les Campanades de Fi d'Any a una parella d'actors.

A pesar de la seua presència en Antena 3 amb '¿Sabes más que un niño de primaria?', alguns mitjans apuntaven la possibilitat que el presentador poguera tornar a la cadena pública -de manera puntual- per a presentar les Campanades. Finalment esta opció pareix que queda totalment descartada, per la qual cosa la seua quinzena despedida d'any no serà en La 1 sinó probablement en Antena 3.

Quant a la programació es referix, Antena 3, igual que la resta de cadenes continuarà amb la línia dels últims anys. La privada de Planeta oferirà un especial de Los Simpson com ve sent habitual a l'hora d'ara. Els més menuts a més tindran l'ocasió de disfrutar amb les grans produccions animades que la cadena preveu oferir durant el pròximes Nadal.

Les audiències de 2007
Com sol ser habitual el minut d'or de la passada Nit de cap d'Any va anar a parar a les mans de La 1. A les 24.00 hores, el 56% de l'audiència es menjaven el raïm amb la parella formada per Ramón García i Anne Igartiburu.

El segon lloc va ser per a Telecinco que va encarregar les Campanades als del seu serial estrela, 'Yo soy Bea'. La cadena va aconseguir superar a Antena 3 al sumar més d'un milió i mig de telespectadors (1.567.000), la qual cosa es va traduir en un share mitjà del 14,3%.

Antena 3 -sense la seua sèrie estrela- va confiar la despedida del 2006 en mans de Jorge Fernández i Mónica Martínez. La retransmissió de A3 va marcar un baix 7,3% amb menys d'un milió de persones. La despedida del 2004 i del 2005 va estar en mans dels esvalotats veïns de la sèrie 'Aquí no hay quién viva'.

En Cuatro, Pablo Motos i l'equip de 'El hormiguero' es van fer amb un 4,1%. El programa de la cadena de Sogecable va ser en diferit.

Gala Inocente
Antena 3 emetrà previsiblement el divendres 28 de desembre, a partir de les 22:00 hores, 'La noche de los Inocentes', un clàssic en la programació nadalenca que ve sent produït per Zeppelín TV. Al igual que en edicions anteriors, la Gala comptarà amb el suport de la Fundación Inocente, Inocente, i amb la col·laboració de la Fundación Antena 3 TV.

Els fons que es recapten en esta gala benèfica aniran destinats a recolzar una sèrie de projectes de diferents associacions.

Una vegada més, la pròpia Antena 3 serà víctima d'esta edició de Inocente, Inocente, ja que alguns dels seus presentadors seran els protagonistes d'algunes bromes.

Des de 1995, la iniciativa de la Fundación Inocente, Inocente i el programa que produïx Zeppelin TV han recaptat més de 16,1 milions d'euros en benefici de nombroses organitzacions que treballen amb els més menuts.

L'última edició d'esta Gala, que va comptar amb la col·laboració de la Fundación Telefónica, va batre el seu rècord històric de recaptació al superar la xifra de 2.651.500 euros.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele