martes, 20 de noviembre de 2007

APLEGA LA GALA DE LA ACADEMIA DE LA TELEVISIO A ESPANYA

Dimecres 21 de novembre: dia Internacional de la Televisió. Com ja vam comentar en Temps de Tele laSexta emetrà, a partir de les 22:00 hores, la IX edició dels premis de l'Acadèmia TV de les Ciències i les Arts de la Televisió que comptarà amb Buenafuente com a mestre de cerimònies d'esta gran festa de la televisió.

Monòleg de Buenafuente i paròdies de personatges

Este especial dels premis de l'ATV serà produït pel Terrat i portarà el segell d'humor característic de Buenafuente i el seu equip. L'especial comptarà amb l'habitual monòleg de Buenafuente i amb una paròdia que Andreu farà de Eugenio. Berto, el seu nebot, intentarà condensar en tres minuts, els programes de màxima audiència de la temporada. També participaran en este especial dels premis de l'ATV el Follonero i els actors habituals de Buenafuente Fermí Fernández, Silvia Abril, David Fernández, Iñigo Espinosa, Alejandra Jiménez que parodiaran el famós doctor House, a Eduardo Punset i a Risto.

En esta IX edició dels premis que se celebraran en el Gran Casino d'Aranjuez, participaran els 54 finalistes a estos guardons, entre ells, Lorenzo Milá, Ana Blanco, Patricia Conde, Angel Martín Carmen Machi, Imanol Arias, Ana Duato, Adriana Ozores, Arturo Valls, Luis Varela, Matías Prats, Eva Hache y Rosa María Calaf.

Llista de famosos que entregaran premis

També participaran en esta festa i entregaran premis Paula Vázquez, Pilar Rubio, Carmen Sevilla, Concha G. Campoy, María Teresa Campos, Gonzalo Miró, Silvia Jato, Arturo Valls, Ivonne Reyes, Patricia Conde, Wyoming, Andrés Montes, Manel Fuentes, Carlos Sobera, Angel Martín, María Rey, Marisela Álvarez, Marta Reyero, Marta Torné, Los Morancos, Ana Blanco, Mar Saura, Pepe Sancho, Santiago Segura i José Corbacho.

Invitats en taules redones com el model americà

Esta IX edició d'estos premis se celebra en una etapa de refundació de l'Acadèmia impulsada per la nova junta directiva que presidix Manuel Campo Vidal i, per primera vegada, es faran en format americà, amb els invitats assentats en taules redones.

"Buenafuente", "Cuéntame" i "¡MQB!", els més nominats

L'1 és la cadena que més candidatures als ATV reunix enguany (19), seguida d'Antena 3 (8), La 2 i Telecinco (6), Cuatro (4) i La Sexta (2). Per programes, "Cuéntame" és la producció amb més nominacions (6), seguida de "Buenafuente" (5) i l'equip de "Mira quién baila!" i la "Gala 50 aniversari de TVE" (4).

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele