martes, 6 de noviembre de 2007

"PACA I NATALIO" ELS NOUS "PEPA I AVELINO"

Dos noms destacats de la interpretació nacional, Mary Carmen Ramírez y Manuel Galiana, s'incorporen a l'elenc de “Escenas de matrimonio” per a encarnar a Paca i Natalio, nous personatges de la sèrie després de la marxa a Antena 3 de Marisa Porcel i Pepe Ruiz (Pepa i Avelino), confirma hui Telecinco allò que s'ha avançat per Vertele.com divendres passat.

José Luis Moreno, creador de la ficció, ha declarat que “Escenas de matrimonio’ es veurà encara més enfortida amb la incorporació d'estos dos actors de reconeguda trajectòria. A la vista de l'excel·lent seguiment de l'audiència, buscàvem ja noves parelles amb les que consolidar ‘Escenas de matrimonio’ i deixar créixer personatges que en el futur pogueren donar el bot a altres sèries. Des d'este punt de vista, estos dos fitxatges s'han convertit en una excel·lent oportunitat per a enriquir les històries que contem diàriament”.
Moreno també ha destacat “la gran varietat de registres interpretatius d'ambdós actors”. Sobre Mary Carmen Ramírez ha manifestat que “a més de la seua extensa trajectòria teatral i cinematogràfica, compta amb una important trajectòria de cantant lírica com a soprano que els espectadors tindran oportunitat de conéixer en les seues pròximes intervencions en la sèrie”.

Pel que fa a Manuel Galiana, “ha demostrat la seua gran versatilitat per a la interpretació en gèneres diferents com la comèdia, el drama, el teatre clàssic i el vers”.

Ambdós actors compten amb extenses carreres professionals que han rebut el reconeixement de la crítica: Ramírez ha sigut distingida amb el Premio Goya a la Millor Actriu de Repartiment per la seua labor en la pel·lícula “Belle époque” en 1993, mentres que Galiana compte en el seu palmarés amb el Premi Nacional de Teatre en 1998 i els Premis L'Espectador i la Crítica en 1983.

Des del seu debut el passat 1 d'agost, este retrat còmic de la vida de parella s'ha convertit un fenomen imparable: ha sigut l'estrena televisiva amb major quota de 2007 i hi ha triplicat el seu nombre d'espectadors des de l'emissió del seu primer capítol. La reeixida sitcom de Telecinco i Alba Adriática cerró el mes d'octubre amb un share del 28,1% i una mitjana de 4.886.000 telespectadors.

Una cantant d'òpera i un científic frustrat

Mary Carmen Ramírez interpretarà a Paca, una cantant d'òpera que va abandonar la seua carrera de soprano pel seu marit, Natalio, un científic frustrat entusiasmat per l'entomologia.

En el passat, Paca engañó a Natalio fent-li creure que era una milionària que tenia importants possessions de terres que van resultar ser un centenar de tests de geranis.

Dos actors amb una consolidada trajectòria professional

Cine, televisió i teatre són els àmbits en què els nous actors que donaran vida al matrimoni Cañete en “Escenas de matrimonio” han desenrotllat la seua extensa carrera professional.

Mary Carmen Ramírez ha format part del repartiment de les pel·lícules “Se buscan abrazos”, “Desde que amanece me apetece”, “Hombres felices”, “La última mirada”, “Las cosas del querer”, “Así en el cielo como en la tierra”, “Pelotazo nacional”, “Belle époque” -interpretación que li va valdre una nominació al Goya a la Millor actriu de Repartiment en 1993-, “Una mujer bajo la lluvia”, “Pasodoble” i “La corte del faraón”.

En la xicoteta pantalla, ha intervingut en les ficcions “Hospital Central”, “¡Ala…Dina!”, “A las once en casa”, “Ellas son así”, “Manos a la obra”, “Éste es mi barrio” i “Los ladrones van a la oficina”. En els seus crèdits teatrals, destaca la seua participació en l'espectacle “Las bribonas”.

Manuel Galiana és un polifacètic actor que compta amb una dilatada filmografia, avalada per llargmetratges com “Una historia criminal”, “Luz de domingo”, “GAL”, “La piel de la tierra”, “Tiovivo c. 1950”, “El furgón”, “X”, “Gallego”, “Luces de bohemia”, “Historias de mujeres”, “El día del presidente”, “Mi Hija Hildegart”, “Los buenos días perdidos” o “Los jóvenes amantes”.

En televisió, ha intervingut en les sèries de Telecinco “Hospital Central”, “El Comisario” y “Tirando a dar”, així com en les produccions “Aquí no hay quien viva”, “Cuéntame cómo pasó”, “Luna negra”, “Paraíso”, “Hostal Royal Manzanares”, “Los ladrones van a la oficina” i “Proceso a Mariana Pineda”, entre altres. En els escenaris teatrals, ha participat en les obres “La gran pirueta”, “El veneno del teatro”, “Abejas en diciembre”, “Ay, Carmela”, “Misión al pueblo desierto” i “Cyrano de Bergerac”, entre altres.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Que be que fa el temps de tele el guionista.

Temps de Tele

Temps de Tele