jueves, 22 de noviembre de 2007

EL CONCURS DE RAMON GARCIA...A LA NIT DEL DISSABTE

El concurs de Ramón García '¿Sabes más que un niño de primaria?' es trasllada des d'esta mateixa setmana a la nit del dissabte, retardant així l'inici de 'Cinema-Trix'. Es tracta del segon canvi que patix el concurs des que s'estrenara el passat 28 de juny.

El programa va iniciar el seu camí amb un bon 22% de mitja (3.201.000), de fet, durant practicament tot l'estiu es va convertir en el més vist de la seua franja, no obstant això, amb l'arribada de la temporada alta l'audiència es va repartir entre la resta de cadenes.

Amb unes dades més aïna baixos, la cadena va optar per traslladar-lo a l'horari de màxima audiència dominical (23 de setembre), no obstant això, 'La película de la semana' i la sèrie 'Hermanos y detectives' han aconseguit col·locar-se per damunt de 'Sabes más que un niño de primaria?'.

Amb el seu trasllat a la nit del dissabte (21:45 hores), Antena 3 pretén millorar el rendiment de la seua pel·lícula sabatina,a si com la mitjana d'espectadors que cada setmana decidixen passar un estona divertida de la mà de Ramón García i la seua classe.

El concurs de la productora Mark Burnett, adaptat per Globomedia, lluitarà amb les 'Escenas de matrimonio' i 'La noria' de Telecinco, l'oferta més sòlida del dissabte.

Així funciona del concurs

En un escenari que recrea l'aula d'un col·legi, els concursants s'enfronten, de manera individual, a un qüestionari de 10 preguntes que comprén les diferents matèries que s'impartixen en primària (de primer a sext, ambdós cursos inclosos). Amb cada pregunta contestada correctament els concursants van acumulant cada vegada més diners. A més, compten amb la possibilitat de llegir les preguntes abans de decidir si volen seguir avant i posar en joc allò que s'ha aconseguit fins a eixe moment o plantar-se i emportar-se els diners acumulats. Si abandonen el concurs els participants han de reconéixer davant de la càmera: "¡No sé más que un niño de primaria!".

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele