sábado, 17 de noviembre de 2007

XIMO ROVIRA PRESENTA A ANTENA 3 "IMPACTO TOTAL"

Ximo Rovira torna a Antena 3 amb "Impacto total", un programa de vídeos que ocuparà la nit dels dilluns tal com confirma la cadena.

El nou espai que conduirà el presentador valencià substituïx a "Confidencial S.A", que es trasllada al diumenge.

"Impacto total" és un espai que Antena 3 ja va emetre en el seu franja matinal fa any i mig. El programa emetrà imatges sorprenents gravades per videoaficionats, així com seqüències impactants que estiguen d'actualitat, a l'estil del famós "Impacto TV" i "Noche de impacto".

Ximo Rovira ha estat últimament lligat a l'Antena 3 on va presentar al Gener el reality "Unan1mous". A més, el passat estiu va conduir "En Antena Splash" i ha ocupat el lloc de Jaime Cantizano al capdavant de "¿Dónde estás, corazón?" quan este ha estat de vacacions.

Santi Acosta s'enfronta al debat de "Gran Hermano"

Antena 3 trasllada des d'esta setmana “Confidencial S.A.” a la mitjanit dels diumenges. El programa presentat per Santi Acosta abandona la nit del dilluns, on ha collit una discreta audiència mitjana de l'11.9% de quota de pantalla i 722.00 espectadors des de la seua estrena el passat 22 d'octubre.

Produït per la nova companyia del periodista, Total TV, “Confidencial S.A.” substituirà en esta franja a les reposicions de “Sin rastro” (11.7% i 1.103.000) i els nous capítols de "24" (9.9% i 570.000) que la cadena emetia fins a la data.

D'esta manera, el programa d'investigació i actualitat s'enfrontarà al totpoderós “Gran Hermano: El debate” (mitjana del 25% i 1.548.000) de Telecinco, líder folgat de la seua franja. A més, també tindrà davant al consolidat “Cuarto Milenio” (12.4% i 1.111.000) de Íker Jiménez en Cuatro, habitual segona opció.

No obstant això, esta no serà la primera vegada que Santi Acosta es mesure a Jordi González en esta temporada. De fet, en el seu primer i únic enfrontament, Antena 3 va plantar cara a Telecinco en esta franja el passat 7 d'octubre, diumenge, amb un especial presentat per l'exconductor de “Dolce Vita” sobre la xiqueta britànica desaparecida Madeleine McCann (20.4% de quota enfront del 20.7% de "GH: El debat" eixe dia).

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele