jueves, 1 de noviembre de 2007

ANTENA 3 COMPRA "LALOLA" I "PURA SANGRE"

Antena 3 ha adquirit els drets d'emissió de dos telenovel·les d'èxit: la colombiana “Pura sangre” i l'argentina “Lalola”, segons ha pogut saber la premsa.

Estrenada el passat agost, “Pura Sangre” és la nova aposta de la cadena RCN Colòmbia i que seguix la tradició de grans produccions com “Azúcar”, “La casa de las dos palmas” o “Café con aroma de mujer“.

Compta amb un elenc encapçalament per Rafael Novoa, Marcela Mar, Kathy Sáenz, Alejandra Borrero i Silvia de Dios; la direcció a càrrec de Herney Luna; unas locacions en la Sabana de Bogotà i set mesos de gravacions.

Esta història té com a eix central a la família Lagos i tots els successos i tragèdies que giren entorn d'ella. Comença quan, una nit qualsevol, Marina Beltrán, una dona fràgil i d'origen humil que treballava com a empleada del servici, escolta sorolls estranys en els estables veïns a la gran hisenda.

Alertada pel renillar nerviós dels cavalls, es dirigix ràpidament cap allí, sense tan sols sospitar que el que estava per succeir no sols canviaria el rumb de la seua vida, sinó que seria l'origen d'una maledicció que determinaria el destí no sols de la seua família, sinó també de la dels seus patrons, els Lagos.

Una història d'amor i venjança

La infància de Florencia Lagos (Marcela Mar) i Eduardo Montenegro (Rafael Novoa) ha transcorregut sense sobresalts, ignorants ells que les seues vides són l'instrument a través del qual un vell deute de sang començarà a ser cobrada.

Eduardo és fill de María (Carmenza Gómez), l'ama de casa de la família Lagos, i Flor (Marcela Mar) és la menor dels cinc fills de Alejandro Lagos (Pepe Sánchez), orgullós creador de cavalls de Pura Sang i propietari d'una gran empresa de lactis.

La història d'amor de Florencia i Eduardo será afectada per Paulina Riascos (Kathy Sáenz), qui en realitat és l'arma que ha entrenat pacientment Eusebio Beltrán.

“Lalola”, un home masclista que es convertix en dona

Antena 3 ha adquirit igualment els drets de “Lalola”, reeixit serial argentí de la cadena América 2 que podria emetre o adaptar al nostre país.

Un home que desprecia les dones al punt de considerar-les bones només per a portar-les al llit, i no per molt de temps ni amb gran dedicació. Una senyoreta humiliada, despitada i amb molt bons contactes en l'àmbit fosc de les bruixeries.

Una combinació explosiva que dóna com resultat el castic menys pensat per al masclista incorregible, i el menys concebible: despertar un dia convertit en una dona.

Este és el plantejament inicial de "Lalola" (combinació que sorgix de transformar el Lalo original en el Lola de la nova personalitat), la tira produïda per Dori Media Group sobre un projecte de Sebastián Ortega per a Underground.

En to de comèdia romàntica, "Lalola" està protagonitzada per Carla Peterson, com Lola, i Luciano Castro com qui va ser el millor amic de Lalo i potser acabe provocant un altre tipus de sentiments en Lola.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele