martes, 27 de noviembre de 2007

"FISICA O QUIMICA" TITOL OFICIAL DE LA SERIE JUVENIL DE ANTENA 3

"Física o química" es el títol final de la nova sèrie juvenil de prime estafe d'Antena 3, segons informa una nota de la cadena. Esta producció de Ida i Vuelta ('Motivos personales'), que en un principi anava a anomenar-se 'Començar de cero', està protagonitzada per Nuria González, Ana Milán, Blanca Romero i Joaquín Climent, entre molts altres.

Esta ficció gira entorn al món de l'ensenyança, però "amb un ingredient nou ja que la història es narra des del punt de vista d'uns professors novells". Este grup de nous docents acaben d'arribar a un Institut d'Ensenyança Secundària on descobriran tot un univers de conflictes, amors, desamors i il·lusions d'un grup d'adolescents per als que han de servir de guia.

Així comença la sèrie...

Començaments de setembre. Una jove de 26 anys coneix un xic a l'eixida d'una discoteca. Ell és prou jove, 19 anys, diu, però a pesar de la diferència d'edat, prompte sorgix una atracció i acaben gitant-se.

Als dos dies, la xica comença en el seu nou treball com a professora i allí descobrix que el xaval amb què es va gitar és un dels seus alumnes...

ELS PERSONATGES

Els professors

Blanca Romero és Irene, professora de filosofia i ètica. Una dona caòtica, brillant i complicada. Va estudiar filosofia i mai va pensar a dedicar-se a l'ensenyança, però prompte descobrix que és realment bona en el que fa.

Cecilia Freire és Blanca, professora de literatura. Dolç, molt sociable i un tant tradicional. A diferència d'Irene, per a ella, l'ensenyança és una cosa vocacional. A pesar d'açò, no li va a ser fàcil enfrontar-se al seu primer treball.

Michel Gurfi és Jonathan, professor de gimnàstica. Fill d'immigrants hispans, és un xic atractiu que vol ser considerat per una miqueta més que per ser un cos i una cara bonica.

Bart Santana és Roque, professor d'història de l'art. Atractiu, segur de si mateix i molt intel·ligent. Té una excel·lent relació amb els seus alumnes però una relació impossible amb son pare, el cap d'estudis del col·legi.

Ana Milán es Olimpia, professora d'anglés. Un os dur de rosegar. Tracta als alumnes amb disciplina perquè el que vol és ensenyar-los la matèria, no ser la seua amiga. El seu matrimoni con Félix no passa pel seu millor moment.

Xavi Mira es Félix, professor de dibuix tècnic i música. Félix posseïx un cert aire de desorientació, està molt ficat en el seu món i li costa relacionar-se amb els altres. Només suporta la companyia de la seua dona, Olimpia.

Nuria González és Clara, la directora. D'aparença agradable, però un poc desequilibrada i estrafolària. És amena, de maneres suaus, encara que a vegades es comporta de manera impulsiva i és quan esclata com un volcà.

Joaquín Climent és Adolfo, el cap d'estudis. Exigix als seus alumnes tant com s'exigix a si mateix. Ara haurà d'acceptar que el seu fill ha entrat a formar part del professorat de l'institut, cosa que no li agrada en absolut.

Els alumnes

Karim El-Karem és Isaac. 17 anys. Un tant descarat i indomable, que no cau bé ni a professors ni alumnes. Des que es va gitar amb Irene, no pot llevar-se-la del cap.

Javier Calvo és Fer. 16 anys. Molt intel·ligent, però últimament està tancat en el seu món i les seues qualificacions han baixat molt. En l'institut descobriran que és gai i començaran a acaçar-lo.

Gonzalo Ramos es Julio. 18 anys. Un xic amb prou atractiu. Es culparà de la mort del seu germà i intentarà entendre les raons que li van portar a suïcidar-se.

Angy Fernández és Paula. 16 anys. Germana de Isaac. Té molta complicitat amb Jan, un nou estudiant d'origen xinés però només el veurà com una amic, això sí, un amic amb què cada dia passa més hores.

Andrés Cheung és Jan. 16 anys. Jan és un xaval brillant amb un talent especial per a dibuixar còmics. No tindrà massa problemes d'integració fins que els altres descobrisquen que està enamorat de Paula.

Adam Jezierski és Gorka. 16 anys. Alguns professors intentaran entendre la seua rebel·lia degut al seu historial familiar. Altres, simplement, li donaran per un cas impossible. Se sent molt atret per Ruth.

Úrsula Corberó és Ruth. 16 anys. És la filla de l'exmarit de Clara, la directora de l'institut. És una xica atractiva que no es vol massa i té una conducta un tant autodestructiva.

Max Iglesias és Cabano. 16 anys. És un afortunat i ho sap. Ha nascut en una família de molts diners, és guapo i intel·ligent i ho utilitza de manera cruel per a manipular als altres.

Leonor Martín és Cova. 16 anys. Sempre preocupada pels altres, per l'ecologia, la fam en el món... Solidària fins a l'exasperació.

Andrea Duro és Yoli. 16 anys. Yoli és una xica orgullosa dels seus orígens de barri dels afores. Sociable per naturalesa.

Nuria González i Ana Milán, protagonistes

Les actrius Nuria González ('Los Serrano', 'Manos a la obra') y Ana Milán (“Yo soy Bea”, Cámera café') seran les protagonistes femenines de la sèrie, com ja va avançar la premsa televisiva.

González, que torna a televisió després de la seua eixida de 'Los Serrano' fa dos temporades, tornarà a ficar-se així en la pell de regidora d'un centre escolar. Mentres que en la sèrie de Telecinco donava vida a la professora d'història i cap d'estudis del Garcilaso de la Vega, en la nova ficció d'Antena 3 serà la directora de l'institut.

Per la seua banda, Milán, que abandona pròximament 'Yo soy Bea' per a centrar-se en 'Camera café' y este nou projecte de ficció, interpretarà en 'Física o química' a una pèrfida professora d'anglés que tindrà una relació d'amor odi amb els alumnes.

Nuria González i Ana Milán, que ja han treballat juntes en la comèdia teatral '5 mujeres.com', estaran acompanyades en esta sèrie coral per Bart Santana, actor que es va donar a conéixer el curs passat per la seua participació en la premiada sèrie de La 2 dels germans Almodóvar y Mediapro, 'Mujeres'.

Produïda per Ida y Vuelta ('Motivos personales', 'Círculo Rojo') i rodada en Alta Definició, 'Física y química' és, junt amb la nova 'Dos lunas', una de les grans apostes de ficció d'Antena per al 2008.

Blanca Romero debuta com a actriu en Antena 3

Blanca Romero, més coneguda per la seua relació i posterior matrimoni amb el torero Cayetano Rivera Ordoñez, i Angie, la finalista del concurso “Factor X” de Cuatro, també formen part del repartiment de la nova sèrie que prepara Ida y Vuelta per a Antena 3, 'Física o química'.

Blanca Romero va fer els seus temptejos en televisió com monologuista en 'El Club de Flo' (La Sexta) i actualment participa com a col·laboradora en “Las mañanas de Cuatro”.

La model afig així un nou registre a la seua carrera, ja que també ha debutat com a cantant amb el pseudònim de La Perra com a nom artístic. Romero donarà vida en el seu debut en la ficció a Irene, una professora de Filosofia amb un gran conflicte intern.

D'altra banda, Cecilia Freire -la tímida comptable de 'Tirando a dar'- interpretarà a una discreta mestra de Literatura, mentres que pròximament s'unirà a l'elenc un actor que donarà vida a un professor de gimnàstica, el nom del qual es desconeix.

Entre els alumnes, tots seran cares desconegudes excepte una, Angie, una de les finalistes del reality de Cuatro 'Factor X'.

Un institut com a eix de les trames

Un institut serà l'epicentre de les trames de “Física o química', que se centrarà en la docència i en les relacions entre els alumnes i el professorat, en la línia de la mítica “Compañeros” (Antena 3) però amb un to més dur i, lògicament, actualitzat als nostres temps.

La direcció va a càrrec de Iñaki Mercero, fill del veterà realitzador, que compta amb àmplia experiència en la direcció de sèries de televisió com “ “Hospital Central”, “El Comisario”, “Motivos personales”, “Génesis” i “Lobos”.

Cares desconegudes en el repartiment juvenil

Nuria González i Ana Milán són els grans fitxatges de “Física o química”, que apostarà també en el seu repartiment per 'cares desconegudes', segons la directora de càsting, Eva Leira, responsable del repartiment de pel·lícules com “Azul oscuro casi negro” o “7 vírgenes” i de sèries com “La familia Mata” (Antena 3).

Per això, la busca dels jóvens protagonistes, entre 16 i 17 anys, va començar este estiu fora dels circuits habituals, com a escoles, centres d'interpretació o agències, i es va decantar 'per piscines, carrers, centres comercials i llocs on es reunixen els adolescents', apunta Leira.

A la selecció es van presentar més de mil persones, 'la majoria sense experiència', afig. A la final han passat al voltant de 30, i després de l'últim descart es triaran 17, que encarnaran els personatges principals d'una 'sèrie coral', en paraules de Leira, i amb un repartiment adult encara per determinar.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele