lunes, 5 de noviembre de 2007

"EL VENTILADOR" NOU ESPAI DE NIT A TELECINCO

Entrevistes en profunditat a coneguts personatges i un debat setmanal sobre un tema d'actualitat constituïxen els elements distintius de 'El ventilador', nou programa presentat per Yolanda Flores que Telecinco estrenarà este dimarts, a partir de les 23:45 hores, que compartix presentadora, productora i col·laboradors amb el desaparegut 'TNT'.

En la seua cita setmanal, 'El ventilador' mostrarà la faceta més personal i els aspectes més desconeguts de personatges procedents de diversos àmbits. En la seua primera edició, el programa comptarà amb la presència de l'empresari Raymond Nakachian, el productor teatral Paco Marsó i l'escriptor Jimmy Giménez-Arnau, que compartiran junt amb la presentadora i els col·laboradors del programa -Lydia Lozano, Carlos Ferrando, Carmen Pardo i Diego Arrabal- les seues vivències, inquietuds i projectes.

La nova aposta de Telecinco, produïda en col·laboració amb La Fábrica de la Tele, oferirà a més un debat setmanal sobre un tema d'actualitat moderat per Yolanda Flores en el que participaran els col·laboradors del programa junt amb distints invitats.

Yolanda Flores

Yolanda Flores, llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Complutense de Madrid, va iniciar la seua carrera professional en Radio Algeciras. En 1986 va formar part de la plantilla de Radio Madrid, com a coordinadora i presentadora de l'espai “Carrusel de verano” per a posteriorment dirigir i presentar “Fin de semana” i “Madrid 7 estrellas”. En 1989 va fitxar per RTVE, on va presentar “Buenos días Madrid”, activitat que va compaginar amb la presentació i direcció de “Ojos de gato” en Ràdio 5 (RNE).

Posteriorment, va dirigir i va presentar en Ràdio 1 “Con los cinco sentidos”, a què va seguir el magazín nocturn “No es un sueño”, treball guardonat en 1994 amb el premi Antena de Plata. En 1997, va iniciar la seua labor com a directora i presentadora del programa “De cine” en RNE.

El seu debut televisiu es va produir en TVE 1 en 'Buenos días', espai a què va seguir 'Directo al corazón' de Telemadrid. En 1997 la periodista es va incorporar Telecinco, on va coordinar la secció d'actualitat en 'Día a día' -programa que va presentar diverses vegades-, va estar al capdavant de 'A tu lado” en l'estiu 2005 i va presentar 'TNT' des de febrer del 2006.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele