jueves, 8 de noviembre de 2007

TELECINCO FITXA A MARTA FERNANDEZ

La periodista Marta Fernández se incorpora a la plantilla d'Informatius Telecinco per a conduir junt amb Hilario Pino, pròximament, l'edició de les 14:30 hores, informa la cadena.

Per a Pedro Piqueras, director general de Informativos Telecinco "amb la incorporació d'una professional seriosa i segura davant de les càmeres com Marta Fernández buscamos consolidar la proposta que des de Informativos Telecinco ofrecemos a un públic cada vegada més exigent. Les dades positives obtingudes en l'últim any pels nostres espais informatius ens demostren que estem aconseguint una encertada combinació entre el rigor periodístic i la proximitat a les inquietuds dels nostres espectadors".

"Reforcem un equip de primera línia. Marta Fernández pasa a formar part de l'esquadra de professionals rigorosos i versàtils que formen part de Informativos Telecinco", ha conclòs Piqueras.

Torna als informatius
Marta Fernández està llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Complutense de Madrid. Va iniciar la seua carrera professional en Diario 16. Posteriorment va treballar en la secció d'Esports de Telemadrid, on també ha presentat el programa 'Madrid directo'.

Va formar part de l'equip de CNN Plus en la seua posada en marxa, contant en directe notícies de gran calat com l'atemptat del 11-S, la presa de Bagdad o la caiguda de Milosevic, a més de la conducció nombrosos especials electorals. En l'actualitat realitzava reportatges polítics en el programa 'Las mañanas de Cuatro' i, prèviament, va presentar l'Edició de Migdia de Noticias Cuatro junt amb Marta Reyero, per la qual cosa suposa la tornada de la present.

Segona baixa en 'Las mañanas de Cuatro'
La eixida de Fernández de 'Las mañanas de Cuatro' supone la segona baixa per al magacín de Concha García Campoy. A finals de la passada temporada, el programa de Plural ja va perdre a Aitor Trigos, que va abandonar la cadena per a conduir 'Si yo fuera tú' en Antena 3.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele