miércoles, 28 de noviembre de 2007

NITS DE DILLUNS...NITS DE MISTERI ...EN CUATRO

Cuatro dedica al desembre un cicle de misteri al director indi establit als Estats Units, M. Night Shyamalan amb l'emissió de tres de les seues millors pel·lícules, entre elles l'estrena de “El bosque”, segons informa la cadena en el seu avanç de programació.

El repàs per la filmografia de Shyamalan comença dilluns que ve, 3 de desembre, i està compost per “Señales” (3 de desembre), “El protegido” (10 de desembre) i “El bosque” (17 de desembre), estrena en televisió i una de les pel·lícules més aclamades de Shyamalan.

Cada un d'estos films desenrotlla els temes favorits de cineasta: la fascinació i la por a allò que s'ha desconegut, l'existència d'un orde superior, i l'amor en condicions adverses.

En elles és també important l'elecció del càsting protagonista, que aconseguix que l'espectador entre en cada un dels diabòlics ressorts dels guions de Shyamalan. Mel Gibson, Joaquín Phoenix, Bruce Willis, William Hurt, Sigourney Weaver i Adrien Brody s'aguaitaran en setmanes successives a la pantalla de Cuatro.

El bosque

En el segle XIX, una localitat perduda dels Estats Units viu aterrida per una sèrie de criatures que viuen en el bosc que el rodeja.

Títol original: The Village Director: Night Shyamalan Actors: Joaquin Phoenix, Adrien Brody, William Hurt, Sigourney Weaver Gènere: Suspens Any de producció: 2004 Nacionalitat: EE.UU Duració: 108 minuts

Señales

El concepte del món que té Graham Hess dóna un gir radical quan descobrix un inquietant missatge: un intricat dibuix de cercles i línies tallat en els camps de les seues collites.

Títol original: Signals Director: Night Shyamalan Actors: Mel Gibson, Joaquin Phoenix Gènere: Suspens Any de producció: 2002 Nacionalitat: EE.UU Duració: 96 minuts

El protegido

Darrere d'una entrevista de treball a Nova York, David torna a casa en un tren que té un accident, del que miraculosament serà l'únic supervivent d'entre els seus 131 passatgers.

Títol original: Unbreakable Director: Night Shyamalan Actors: Bruce Willis, Samuel L. Jackson, Robin Wright Gènere: Suspens Any de producció: 2000 Nacionalitat: EE.UU Duració: 97 minuts

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele