sábado, 17 de noviembre de 2007

CUATRO OFEREIX EL PARTIT CONTRA LA POBRESA EN EL MON

Les estreles de futbol Ronaldo i Zinedine Zidane, ambaixadors del Programa de les nacions Unides per al Desenrotllament (PNUD), unixen les seues forces per a lluitar contra la pobresa en el món de la millor manera que saben: en el terreny de joc. Es tracta de la quinta edició del Partit contra la Pobresa: Amics Zidane vs Amics Ronaldo, una trobada que enguany emetrà Quatre.

A esta cita no faltaran els futbolistes més famosos del món, que s'uniran als dos amfitrions per a formar una alineació estel·lar. La cadena emetrà el partit este dilluns 19 de març, a les 19:00h, que comptarà amb la narració de Manu Carreño, Nico Abad i Raúl Ruiz Benito des de l'estadi de La Rosaleda (Màlaga).

Entre els quaranta futbolistes de primera esbossa mundial que botaran a la gespa malaguenya figuren, a banda dels amfitrions, Marcelo i Míchel Salgado (Real Madrid), Víctor Valdés (Barcelona), Antonio López i Mista (Atlético de Madrid), Luis Fabiano i Renato (Sevilla), Joseba Etxeberria (Athletic de Bilbao), Kameni i Zabaleta (Espanyol), Luccin (Zaragoza), Portillo (Osasuna), Pires i Marcos Senna (Villarreal), Nedved i Zebina (Juventus), Belletti (Chelsea) i Gabri i Luque (Ajax). L'àrbitre serà Pier Luigi Collina, el col·legiat internacional italià, ja retirat, que ha participat en les quatre anteriors edicions.

S'espera que el partit, que s'emetrà per Quatre, tinga una audiència multimilionària a causa de la seua difusió per nombroses televisions del món.

Ronaldo, ara jugador del Milà i que també ha passat els seus millors anys esportius en el Barcelona, Inter de Milà i Real Madrid, torna a reptar a l'astre francés, Zinedine Zidane, en una trobada en què no hi haurà vencedors i l'únic rival serà la pobresa.

Una cita anual des de 2003

Ronaldo i Zidane aportaran així el seu granit d'arena per a intentar complir els objectius marcats per líders de 191 països que van ratificar en la Cimera de l'ONU de 2005: reduir la mitat la fam i la pobresa extrema per al 2015. Tant el brasiler com l'excapità de la selecció gala continuen compromesos amb una causa que van emprendre en 2003, quan ambdós militaven en el Real Madrid.

Les recaptacions obtingudes en les quatre anteriors edicions del Partit contra la Pobresa es van destinar a projectes que van des de la creació de xicotetes empreses de dones fins a la construcció de poliesportius per als xiquets del carrer a Brasil, Bolívia, Burkina Faso, Bhutan, Illes Comores, Cuba, Colòmbia, Etiòpia, Eritrea, Guinea-Bissau, Haití, El Marroc, Moçambic, Namíbia, Tanzània, Sri Lanka, República Democràtica del Congo, Uganda i Vietnam.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele