domingo, 25 de noviembre de 2007

"HEREDEROS" TINDRA UNA SEGONA TEMPORADA

'Herederos, la sèrie protagonitzada per Concha Velasco, Helio Pedregal, Mar Regueras, Félix Gómez, Lidia Navarro, Ginés García Millán i Álvaro de Luna, ha aconseguit assegurar-se el seu va passar al 2008 al ser renovada per una nova temporada, així ho anuncia esta setmana el suplement TVmás.

La sèrie que consta de 15 capítols està previst que arribe a la seua fi en el mes de gener. A causa de la programació de Nadal La 1 estudia deixar-la descansar durant algunes setmanes pel que els seguidors de 'Herederos' hauran d'esperar fins a la segona/tercera setmana per al desenllaç de la seua primera temporada.

Segons l'esmentat suplement, la segona entrega de 'Herederos' comenzaría previsiblement al setembre del 2008.

La producció de Cuarzo acumula en els seus primers huit episodis una audiència mitjana de 2.872.000 espectadors, el que es traduïx en un 16,19%. Unes dades satisfactòries per a la cadena pública, per això, ha donat llum verd a la gravació d'una segona tanda de capítols.

'Hereus' va registrar el seu màxim de temporada la passada temporada a l'anotar un share del 18,4% amb quasi tres milions i mig d'espectadors (3.405.000). De huit capítols, en tan sols dos ocasions ha aconseguit sobrepassar la barrera dels 3 milions de seguidors.

Amb esta decisió, La 1 s'assegura la continuïtat de les seues tres sèries de producció pròpia de prime estafe: 'Cuéntame cómo pasó, 'Desaparecida' i 'Herederos'.

No tot és or...
Televisió Espanyola pot estar satisfeta amb les dades de les seues sèries, a pesar de no aconseguir el lideratge en les seues franges d'emissió. No obstant això, la cadena està utilitzant unes tàctiques que la resta de cadenes no estan veient amb bons ulls. La cadena pública està sacrificant la publicitat a fi d'evitar la fugida d'espectadors i així augmentar la mitjana dels capítols.

Segons ha conegut la premsa televisiva, la cadena pública està perdent fins a 240.000 euros per capítol. Tant en 'Desaparecida' como en 'Herederos' La 1 ha optat per reduir dràsticament els minuts de publicitat, arribant inclús a emetre-les sense cap tall. La maniobra ha donat el seu resultat ja que el nombre d'espectadors es manté practicament intacte des que la sèrie comença i fins que acaba.

Practicament totes les cadenes s'agafen a esta tàctica alguna vegada, sobretot, en les estrenes, no obstant això, resulta incomprensible que una cadena estire ella capítol després de capítol.

Així es 'Herederos'
La sèrie, produïda per Cuarzo per a TVE, gravada en HD (alta definició) recrea el món de l'art i dels negocis en què es mouen els Orozco. Ho fa gràcies a uns decorats de 1.000 metres quadrats, amb alçades de nou metres. Per a Luis Muñoz, director general de Cuarzo; "hem intentat recuperar un gènere, marcat sobretot per la qualitat. Per l'excel·lència en la producció, en els guions, en tots els seus aspectes".

Una producció ambiciosa
La imatge de la sèrie està d'acord amb l'elegància i la distinció de què fan gala els Orozco. Gravada en HD (alta definició) i amb una espectacular escenografia, la sèrie recrea el món de l'art i del luxe en què viu esta poderosa família. Està ideada i concebuda amb tractament cinematogràfic, tant en il·luminació com en realització.

'Herederos' compta amb uns decorats de 1.000 metres quadrats, amb altures de nou metres en dos plantes. Els espais escènics compten en esta sèrie de ficció com a elements narratius de primer orde, com un protagonista més. Dos són els llocs principals d'acció: la luxosa finca en la serra madrilenya, i el centre d'operacions financeres de Carmen Orozco: un gran despatx ubicat a Madrid, amb vista a La Castellana.

En la casa familiar s'exhibix una envejable col·lecció d'obres d'art. Els decorats de 'Herederos' inclouen un gran saló, una sumptuosa biblioteca, el dormitori de la matriarca... Pati, prats i espais destinats al servici són algunes de les dependències en què es desenrotlla la producció. Una altra de les estades on s'emmarca l'acció és un pis de la família situat en el barri de Salamanca, a Madrid.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele